Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού που μας ενδιαφέρει στα παρακάτω θέματα!!

Google
 

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2008

ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Εν τη Παλάμη ΚΑΙ ούτω (ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ)

Το κεφάλαιο Πάολο Κόστα πέρασε από διάφορες φάσεις το τελευταίο διάστημα. Από την στιγμή που ο ΑΡΗΣ έμεινε μακριά από καλή πορεία (πόσο μάλλον τώρα που κινδυνεύει) το μεγάλο και πιο ακριβό απόκτημα της ομάδας άρχισε να σκέφτεται την έξοδο. Στο γήπεδο είναι "Κύριος" και δεν αδιαφόρησε σε καμία περίπτωση και σε κανένα παιχνίδι, όμως μαζί με τον μανατζέρ του αποφάσισαν ότι θα πρέπει να συνεχίσει την καριέρα σε άλλη ομάδα. Έτσι λοιπόν άρχισε... το ψάξιμο. Η ιστοσελίδα μας κατέχει ασφαλείς πληροφορίες ότι προσεγγίστηκαν τον τελευταίο μήνα η ΟΜΟΝΟΙΑ, το ΑΠΟΕΛ, η ΑΝΟΡΘΩΣΗ και ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ. Και στις τέσσερις ομάδες (που λογικό ήταν να μην αδιαφορήσουν γνωρίζοντας την αξία του παίκτη) δόθηκαν με κάθε λεπτομέρεια οι απαιτήσεις του Πορτογάλου ενώ παράλληλα και οι σχετικές διαβεβαιώσεις ότι δεν πρόκειται να εμποδίσει ο ΑΡΗΣ την μετεγγραφή ,φτάνει να αποζημιωθεί με ένα λογικό ποσό (το ποσό της αποζημίωσης ήταν διαφορετικό για τους αγοραστές... και δεν παρέμεινε σταθερό). Για διάφορους λόγους ΚΑΜΙΑ από τις τέσσερις ομάδες ,αφού άκουσε τις απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή, δεν έκανε την παραπάνω κίνηση. Ουσιαστικα για δύο λόγους... Ο παίκτης ζητούσε 4 1/2 χρόνια συμβόλαιο και ταυτόχρονα το ίδιο ποσό που αποζημιώνεται σήμερα από τον ΑΡΗ (ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στο πρωτάθλημα). Οι απαιτήσεις αυτές ήταν κάτι περισσότερο από υπερβολικές μέχρι σημείο που μέχρι και προχθές το απόγευμα παράγοντας της Ανόρθωσης (στον οποίο αποταθήκαμε για το θέμα) μας έλεγε χαρακτηριστικά

" Έχουμε φτιάξει τα οικονομικά μας και δεν πρόκειται να μπούμε σε περιπέτειες. Ο Πάολο είναι παικταράς αλλά μόνο αν αποδεχθεί να υπογράψει συμβόλαιο μικρότερης διάρκειας αλλά και να ρίξει τις απαιτήσεις του θα προχωρήσουμε... Δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώσουμε τον ΑΡΗ για να πάρουμε τον ποδοσφαιριστή εκτός αν μιλάμε για κάποιο μικρό ποσό ".


Από την αρχή οι υπόλοιποι της παρέας (ΑΠΟΛΛΩΝ, ΑΠΟΕΛ, ΟΜΟΝΟΙΑ),αφού άκουσαν "βγήκαν έξω", η Ανόρθωση έμεινε και παρακολουθούσε διακριτικά και αφού μετέφερε το μήνυμα ότι δεν πρόκειται να μπει σε περιπέτειες..

Τελικά έμεινε γιατί αποφάσισε να κάνει την μεγάλη υπέρβαση ή γιατί έβαλε νερό στο κρασί του παίκτης αλλά και ο ΑΡΗΣ;;; Αφήνει ένα "σιδεροκέφαλο" συμβόλαιο ο Πάολο για λιγότερα λεφτά αλλά και περισσότερες απαιτήσεις; Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ την Τετάρτη και ενώ όλα τα ΜΜΕ αναφέρονται σε δεδομένη συμφωνία. Όλα τα πιο πάνω είναι γεγονότα, όμως στο ποδόσφαιρο τα πάντα αλλάζουν την κάθε στιγμή... Και αυτή τη στιγμή αυτό που ήδη δηλώθηκε ακόμη και από τους Προεδρους είναι ότι η μετεγγραφή θα προχωρήσει... Τώρα με ποιους όρους, αυτό είναι θέμα Πάολο- μάνατζερ- Παντελή- Αθανασίου (Χατζηκυριάκο).

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Câmera Digital, I hope you enjoy. The address is http://camera-fotografica-digital.blogspot.com. A hug.

Ανώνυμος είπε...

An outstanding share! I have just forwarded this onto
a co-worker who had been doing a little research on this.
And he in fact ordered me breakfast simply because I discovered it for him.
.. lol. So let me reword this.... Thanks for the meal!
! But yeah, thanx for spending the time to discuss this matter here on your internet site.


Review my web-site: mzansi carpet cleaners

 

Counters