Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού που μας ενδιαφέρει στα παρακάτω θέματα!!

Google
 

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2007

ΟΜΟΝΟΙΑ

Στο τριφύλλι ο Ρικάρντο Σόουζα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου μας, ανακοινώνει ότι έχει συνάψει συμφωνία με τον 29χρονο Πορτογάλο ποδοσφαιριστή, Ρικάρντο Σόουζα, για τα επόμενα δυο χρόνια.

Ο Σόουζα αναμένεται να φτάσει απόψε στην Κύπρο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως να αναχωρήσει για το Μάριμπορ της Σλοβενίας, ώστε να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας μας.

Η Ρουντάρ Μαυροβουνίου η αντίπαλος της Ομόνοια στο Κύπελλο Ουέφα

Την Ρούνταρ από το Μαυροβούνιο θα αντιμετωπίσει η δευτεραθλήτρια Ομόνοια στον πρώτο προκριματικό γύρο του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, μετά την κλήρωση που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής (29/06) στη Νιόν της Ελβετίας. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο Μαυροβούνιο στις 19 Ιουλίου και η ρεβάνς δύο εβδομάδες αργότερα στη Λευκωσία (2 Αυγούστου).

ΔΟΞΑ

Κοντά σε Λαμπρογιώργο

Η Δοξα διαπραγματεύεται με τον Ελλαδίτη φορ, Λαμπρογιώργο. Μπορεί ανάμεσα στις δύο πλευρές να υπάρχει μια οικονομική διαφορά, όμως με καλή θέληση και από τις δύο ενδιαφερόμενες πλευρές θα βρεθεί η χρυσή τομή και έτσι ο ποδοσφαιριστής θα ενταχθεί στην προσφυγική ομάδα.


Προχωρούν με μεταγραφές ...

O Ντέρζιεκ Λάγιους είναι το νέο αποκτήμα της Δόξας Κατοκοπιάς,Ο 27 χρονος είναι γνωστός από το πέρασμα του από την ΕΝΠ. Ο Λάγιους μπορεί να αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις στην μεσαία γραμμή. Και ο Θεόδωρος Ευθυμίου, νεαρός επιθετικός που άνηκε στο ΑΠΟΕΛ, έχει ενταχθεί στο έμψυχο υλικό της Δόξας.Την ερχόμενη Κυριακή αναμένονται στο νησί τα δύο νέα αποκτήματα της νεοφώτιστης προσφυλικής ομάδας, που αγωνίζονταν σε μικρότερες κατηγορίες της Γερμανίας. Πρόκειται για τον 21χρόνο Οσμόντο Κόσμα και τον Ελλαδίτη Βάϊο Ντινούδη. Έχουν συμφωνήσει για συμβόλαιο ενός έτου και απλά αναμένεται να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά να ενεργοποιηθεί η συμφωνία.

Στα υπόψη βρίσκεται και ο 24χρόνος δεξιός αμυντικός με θητεία στην πρώτη κατηγορία της Αυστραλίας και εξελίξεις αναμένονται πολύ σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Counters