Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού που μας ενδιαφέρει στα παρακάτω θέματα!!

Google
 

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2007

ΑΠΟΕΛ

Ο Έμερσον και Νικολόφσκι στα γαλαζοκίτρινα

Μια σπουδαία μεταγραφή πραγματοποίησε το ΑΠΟΕΛ στην προσπάθεια του να γίνει ακόμα πιο ποιοτικό αφού συμφώνησε σε όλα με το 35χρόνο Έμερσον Μοισές Κόστα γνωστότερο ως απλώς Έμερσον. Ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και μεταγραφικός στόχος της Ανόρθωσης προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα αφού η συμμετοχή μας στους προκριματικούς του Τσάμπιονς Λιγκ και όχι μόνον ήταν σοβαροί λόγοι για να πάρει την τελική του απόφαση.

Ο Έμερσον αλλά και ο Σκοπιανός τερματοφύλακας Νικολόφσκι ανακοινώθηκαν και επίσημα το πρωί του Σαββάτου από την επίσημη ιστοσελίδα του ΑΠΟΕΛ με τον πρώτο να ντύνεται στα γαλαζοκίτρινα για ένα χρόνο και το δεύτερο για δύο. Πολύ σημαντικό στοιχείο είναι ότι και οι δυο παίκτες θα είναι αρχές της εβδομάδας στην Αυστρία για να μπουν και αυτοί σε πρόγραμμα προπονήσεων.

Η απόκτηση του Έμερσον κάνει τη μεσαία γραμμή της ομάδας κάτι περισσότερο από ισχυρή και πλήρη. Μπορεί η πρώτη αντίδραση κάποιων να ήταν πως θα χωρέσει ακόμα ένας παίκτης στην ήδη γεμάτη μεσαία γραμμή αλλά όπως φάνηκε και πέρσι υπάρχει χώρος για όλους που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Η ηλικία του Έμερσον (12.04.1972) δείχνει να είναι κάτι που απασχολεί κάποιους αλλά και αυτό είναι κάτι σχετικό που στην πορεία θα φανεί αν αποτελεί εμπόδιο στο να προσφέρει τα αναμενόμενα. Πάντως πέρσι μια θλάση τον κράτησε μακριά από τα γήπεδα για περίοδο δυο τουλάχιστον μηνών.

Γαλαζοκίτρινος και ο Νταβάρες

Παίκτης του ΑΠΟΕΛ θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο Βραζιλιάνος επιθετικός Μάρκος Νταβάρες όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας μας. Ο Νταβάρες όπως έχει ήδη γραφτεί κερδίζει τις εντυπώσεις στην Αυστρία και στο πρόσωπο του διοίκηση και τεχνική ηγεσία βλέπουν τον παίκτη που θα δώσει άλλη οντότητα στην επιθετική γραμμή της ομάδας.

Πάντως θα χρειαστεί ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια τόσο από τους υφιστάμενους παίκτες όσο και από τον επιθετικό που θα έρθει για να αποκτήσει η ομάδα την αποτελεσματικότητα που απαιτείται αφού από τα πρώτα φιλικά φάνηκε να λείπει το εύκολο γκολ.

Στα αρνητικά συγκαταλέγεται ότι ο τραυματισμός του Μάριου Λουκά ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες μας θα μείνει εκτός προπονήσεων για μια τουλάχιστον εβδομάδα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Counters