Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού που μας ενδιαφέρει στα παρακάτω θέματα!!

Google
 

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2007

ΟΜΟΝΟΙΑ

O Κούλλης Πάυλου στην Ομόνοια

ΜΕ Νο17 ΤΟ ΝΕΟ ΑΠΟΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Ο Κούλλης Παύλου λίγα λεπτά μετά την μετεγγραφή του στην ΟΜΟΝΟΙΑ είπε" Είμαι πολύ ευχαριστημένος που κατέληξε θετικά το θέμα και συμφώνησα με την ΟΜΟΝΟΙΑ που είναι μία μεγάλη ομάδα. Με ενθουσίασε ο τρόπος που με αντιμετώπισαν οι άνθρωποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ οι οποίοι με έκαναν να νιώσω σαν να ήμουνα στο σπίτι μου. Είμαι αισόδοξος ότι θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου.. Είμαι 100% έτοιμος για να μπορέσω να μπω στην ομάδα. Υπόσχομαι ότι θα δουλέψω σκληρά για να δικαιώσω αυτούς που με επέλεξαν.
Ο νεαρός διεθνής άσος θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τους πράσινους το πρωί της Κυριακής ενώ αύριο θα παρακολουθήσει τη νέα μου ομάδα στην Πέγεια. Έχει πάρει την φανέλα με τον αριθμό 17

(Φώτο από επίσημο σάιτ της Ομόνοιας)

ΝΩΡΙΤΕΡΑ.... Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοίνωσε την απόκτηση του Κούλλη Παύλου... "Σε συνάντηση που έγινε στα γραφεία του σωματείου μας, με τον Κύπριο διεθνή ποδοσφαιριστή, Κούλη Παύλου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Πανιώνιο Ν.Σμύρνης, το σωματείο μας ανακοινώνει την συνεργασία του με τον εν λόγω ποδοσφαιριστή για τα επόμενα τρία χρόνια"

ΝΩΡΙΤΕΡΑ..... Η συμφωνία Ομόνοιας Κούλλη Παύλου είναι πλέον κοινό μυστικό. Ωστόσο για πρώτη φορά οι διοικούντες των πρασίνων μίλησαν ανοικτά για το θέμα αυτό. "Ναι μας ενδιαφέρει ο Κούλλης Παύλου. Είναι ένας καλός και νεαρός ποδοσφαιριστής και θέλουμε να εντάξουμε στη δύναμη μας κύπριους παίκτες. Από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του, η Ομόνοια θα κινηθεί για την απόκτηση του", τόνισε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας Λώρης Κυριάκου. Ο ποδοσφαιριστής είναι απο ψες στην Κύπρο και όπως έχουμε γράψει υπέγραψε συμβόλαιο 3 χρόνων με τους πράσινους.


ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Δεν έφυγε αλλά θα φύγει ο Λουρέιρο

Η επίσημη Ανόρθωση διαψεύδει δημοσίευμα που έκανε λόγο για διακοπή της συνεργασίας με τον Λουϊς Λουρέϊρο. Ωστόσο σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου του σωματείου Αλέξανδρο Αλεξάνδρου, που μίλησε στο Capital Fm έχει διευθετηθεί συνάντηση, αρχές της ερχόμενης βδομάδας, μεταξύ του Πορτογάλου μέσου και του πρόεδρου της Ανόρθωσης Ανδρέα Παντελή για να συζητηθεί το θέμα διακοπής της συνεργασίας, κάτι που επιθυμούν και οι δύο πλευρές. "Η Ανόρθωση διαψεύδει το δημοσίευμα ότι λύθηκε το συμβόλαιο του Λουρέιρο. Κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ακόμη. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι έχει διευθετηθεί συνάντηση του ποδοσφαιριστή με τον πρόεδρο της Ανόρθωσης την ερχόμενη βδομάδα, για να συζητηθεί το θέμα της διακοπής της συνεργασίας καθώς είναι επιθυμία και των δύο πλευρών", κατέληξε ο κ.Αλεξάνδρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Counters