Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού που μας ενδιαφέρει στα παρακάτω θέματα!!

Google
 

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2007

ΕΘΝΙΚΗ

Ήττα από Γερμανούς

Την ήττα με 4-0 γνώρισε η Εθνική μας Ομάδα από τη Γερμανία σε παιχνίδι που έγινε στο Αννόβερο.

Η γηπεδούχος μπήκε πολύ δυνατά κι ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο δεύτερο λεπτό με τον Φριντζ, έπειτα από μπαλιά του Λούκας Ποντόλσκι. Με τη συμπλήρωση είκοσι λεπτών, μάλιστα, οι Γερμανοί διπλασίασαν τα τέρματά τους και "καθάρισαν" ουσιαστικά το παιχνίδι με γκολ του Κλόζε, ο οποίος προ κενής εστίας έγραψε το 2-0. Στη συνέχεια, η ομάδα του Γιόακιμ Λεβ συνέχισε να είναι καλύτερη κι έχασε ακόμα μερικές ευκαιρίες για να αυξήσει το δείκτη του σκορ, χωρίς όμως να τα καταφέρει.Η Εθνική μας Ομάδα λίγο έλειψε, μάλιστα, να... τιμωρήσει τους γηπεδούχους στην τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους, αλλά ο Γιενς Λέμαν νίκησε τον Στάθη Αλωνεύτη, στην προσωπική τους μονομαχία, με αποτέλεσμα το ημίχρονο να τελειώσει με τους Γερμανούς να προηγούνται με 2-0.

Στην επανάληψη οι ποδοσφαιριστές του Άγγελου Αναστασιάδη βελτίωσαν κατά πολύ την αγωνιστική τους εικόνα, παρά το γεγονός ότι δέχθηκαν άλλα δύο γκολ με τον Ποντόλσκι στο 53΄ και τον Χίτζλμπεργκερ στο 82΄, που διαμόρφωσαν το τελικό 4-0, αφού έχασαν αρκετές ευκαιρίες, οι οποίες ξεκινούσαν κυρίως από τα πόδια του... δαιμόνιου Στάθη Αλωνεύτη, για να πετύχουν κι ένα και δύο γκολ. Συγκεκριμένα έχασαν διπλή ευκαιρία στο 58΄ με τον Γιάννη Οκκά, ο οποίος, πρώτα σε κενή εστία και αργότερα σε τετ-α-τετ με τον Λέμαν, δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, και στη συνέχεια δημιούργησαν κι έχασαν ακόμα κάποιες καλές ευκαιρίες με τον Κωνσταντίνου στο 60΄, τον Αλωνεύτη στο 72΄, τον Μακρίδη στο 85΄ και τον Γιασεμάκη στο 90΄.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Λέμαν, Λαμ, Μετζέλντερ, Μέρτεσακερ, Φρίντριχ, Χίτζλμπεργκερ, Φριντζ (77' Χίλμπεργκ), Τροχόφσκι (68' Μπορόφσκι), Ποντόλσκι, Κλόζε, Γκόμες (73' Χάνκε).

ΚΥΠΡΟΣ: Γιωργαλλίδης, Λάμπρου, Θεοδότου (27' Νικολάου), Γαρπόζης, Χρίστου, Οκκάς, Χαραλαμπίδης (46' Θεοφίλου), Σατσιάς, Αλωνεύτης, Μακρίδης, Κωνσταντίνου (68' Γιασεμάκης).

Διαιτητής: Πέτερ Ράσμουσεν (Δανία)

Βοηθοί διαιτητές: Χένρικ Σόντερμπι, Μάρτιν Γουλφ (Δανία).

Γήπεδο: AWD Arena, Ανόβερο.

** Κόπηκαν 45.016 εισιτήρια.

* 300 περίπου ήταν οι Κύπριοι που έδωσαν το "παρών" τους στο ΑWD Arena.

* Εκτός αποστολής έμεινε ο Στέλιος Οκκαρίδης.


*Ρέκορτμαν συμμετοχών της Εθνικής ομάδας έγινε ο Γιάννης Οκκάς, αφού συμπλήρωσε 83 συμμετοχές και ξεπέρασε τον Πάμπο Πίττα που έχει 82.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Counters