Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού που μας ενδιαφέρει στα παρακάτω θέματα!!

Google
 

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2007

ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Πρώτη.....και αήττητη!

Γενική ικανοποίηση κυριαρχεί στην Ανόρθωση για το αποτέλεσμα και την εμφάνιση στο ντέρμπι. Η Κυρία πήρε δίκαια την ισοπαλία που την διατηρεί στη κορυφή της βαθμολογίας, μόνη και αήττητη στο πρωτάθλημα και με διαφορά δύο βαθμούς από τους δεύτερους. Παρά τα αγωνιστικά προβλήματα και την απουσία Σόσιν και Φρούσου και το γρήγορο γκολ που δέκτηκε, η Ανόρθωση βρήκε τις αγωνιστικές και ψυχολογικές δυνάμεις για να αντιδράσει, να ισοφαρίσει και να πάρει τον πολύτιμο βαθμό.

**Πλέον το παιχνίδι με την Ομόνοια αποτελεί παρελθόν και η προσοχή στρέφεται στο επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΛ στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Αυτή την βδομάδα θα απουσιάζουν οι διεθνείς και η προετοιμασία θα διεξαχθεί με αρκετές απουσίες.

**Το Σάββατο η Ανόρθωση θα δώσει φιλικό παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ στο πλαίσιο της τιμητικής του Σταύρου Γεωργίου.


ΑΠΟΕΛ


Μας θύμισε τον περσινό καλό του εαυτό...


Θύμισε κάτι από το περσινό ΑΠΟΕΛ η εμφάνιση των πρωταθλητών στο "Αμμόχωστος". Πάθος, διάθεση, κυκλοφορία της μπάλας και πάνω από όλα δημιουργία επικίνδυνων καταστάσεων για την αντίπαλη εστία ήταν τα στοιχεία των "γαλαζοκιτρίνων" στο παιχνίδι με την Αλκή, το οποίο κέρδισαν εύκολα με 4-0. Επιπλέον, ο Ρικάρντο Φερνάντες ήταν ο γνωστός Φερνάντες που είχε διάθεση και το παιχνίδι περνούσε από τα πόδια του, ενώ σημαντική ήταν και η παρουσία των Χρύση Μιχαήλ και Χέλιο Πίντο, οι οποίοι μπορούσαν ανά πάσα στιγμή να αναχαιτίσουν, αλλά και να δημιουργήσουν. Παράλληλα, η άμυνα για δεύτερη αγωνιστική μένει στο μηδέν παθητικό κάτι που πλέον αποδεικνύει πως άρχισαν όλοι οι παίκτες να βρίσκουν τα πατήματά τους, ενώ όσον αφορά την επιθετική γραμμή αξίζει να αναφερθεί πως επιβεβαιώθηκε για ακόμη μία φορά η ικανότητα του Μαχλά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Πλέον, είναι στα πόδια των παικτών του Μαρίνου Ουζουνίδη η αναρρίχηση στην κορυφή. Ο ΑΠΟΕΛ έχει αποδείξει ότι μπορεί και θέλει να τα καταφέρει. Αυτό, μάλιστα, το έχουν αντιληφθεί και οι οπαδοί οι οποίοι σίγουρα από το επόμενο παιχνίδι θα δώσουν σαφώς πιο έντονο "παρών" στο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Counters