Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού που μας ενδιαφέρει στα παρακάτω θέματα!!

Google
 

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2007

ΟΜΟΝΟΙΑ

Ξανά με Σαβίδη μετά από 42 μήνες

Με τον Γιώργο Σαββίδη να επιστρέφει στον πάγκο της Ομόνοιας αυτή την φορά ως πρώτος προπονητής, οι πράσινοι φιλοξενούν στο ΓΣΠ την ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα ΕΝΩΣΗ. Ο Κύπριος τεχνικός είχε καθήσει για τελευταία φορά στον πάγκο του τριφυλιού ,δίπλα από τον Τόνι Σαβέβσκι στις 2 Μαίου του 2004 με αντίπαλο την ΑΕΠ στο Παφιακό (2-2).

Χωρίς τους Νόελ Κασέκε και Μάγκνο Μοσελίν θα παραταχθεί η Ομόνοια. Ο Αφρικανός -ο οποίος ακολούθησε την Παρασκευή (30/11) ατομικό πρόγραμμα- αποκλείστηκε από την 18μελή αποστολή λόγω ενός προβλήματος στο δικέφαλο, ενώ ο Βραζιλιάνος δεν προπονήθηκε, αφού ζήτησε και πήρε άδεια από τον προπονητή του για να ξεκουραστεί μέχρι τη Δευτέρα (03/12) όταν και θα επιστρέψει και πάλι στις προπονήσεις. Αντίθετα στην αποστολή βρίσκεται ο Αντώνης Γιωργαλλίδης, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του. Σημειώνεται πως πέραν των Κασέκε και Μοσελίν, εκτός αποστολής έμειναν και οι Μγκούνι, Σόουζα, Βαττής, Τσίκκος, Στογιάννης, Μεδέιρος και Ναούμοφ.

Το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό και οι συνθήκες φαίνονται ιδανικές για θετικό ντεμπούτο από τον Γιώργο Σαββίδη. Περίπου 7 χιλιάδες φίλοι της Ομόνοιας υπολογίζεται ότι θα συμπαρασταθούν στην ομάδα τους.

**** Στον τελευταίο αγώνα με Σαβέβσκι και Σαββίδη στον πάγκο (5/2004) είχαν αγωνιστεί οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές. ( Λεωνή, Θεοδότου, Τσιακλής, Μ.Α. Νικολάου, Χαραλάμπους, Χάπερ (63΄ Μ. Π. Νικολάου), Α. Κωνσταντίνου (74΄Σουμούτικα) , Ν. Γεωργίου, Κόζλεϊ, Μιχαήλοβιτς, Αλωνεύτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Counters