Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού που μας ενδιαφέρει στα παρακάτω θέματα!!

Google
 

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2007

ΑΛΚΗ

Έκλεισε τον Ισπανό Νταβίντ Καπαρός

Συμβόλαιο συνεργασίας με την Αλκή για ένα συν ένα χρόνο υπέγραψε ο 30χρονος Ισπανός σέντερ φορ Νταβίντ Καπαρός. Ο ποδοσφαιριστής άφησε καλά στοιχεία στα δοκιμαστικά που έδωσε στη Σλοβακία και ικανοποίησε τον προπονητή της "αθάνατης", Χριστάκη Κασιανό, ο οποίος και άναψε το πράσινο φως για την απόκτησή του. Ο Καπαρός έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε ομάδες Γ' κατηγορίας της Ισπανίας.

Αντίθετα, ο Σλοβάκος Ούρμπαν αποτελεί παρελθόν. Παράλληλα, το μεταγραφικό σαφάρι της Αλκής για ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ομάδας συνεχίζεται. Ζητούμενο πλέον είναι η απόκτηση επιτελικού μέσου και μεσοαμυντικού.


Η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της


Την πιο δαπανηρή μετεγγραφή στην ιστορία της έκανε η ομάδα της Αλκής. Απέκτησε τον 32χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό (με Πορτογαλική υπηκοότητα) Ελπίδιο Ντα Σίλβα. Δοκίμασε τον Ισπανό επιθετικό Νταβίντ Καπαρός (σκόραρε στο 2-2 με τη Νίτρα, το άλλο γκολ ο Σοάρες) και πολύ πιθανόν προχωρεί στην απόκτησή του. Θέλει, πέραν των δύο επιθετικών, και δύο μέσους, ενώ προχωρεί στις επόμενες μέρες και σε αποδεσμεύσεις 2-3 ποδοσφαιριστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Counters