Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού που μας ενδιαφέρει στα παρακάτω θέματα!!

Google
 

Τρίτη 3 Ιουλίου 2007

ΑΡΗΣ

O Vorel στην Ελαφρά Ταχιαρχία

Τον Τσέχο κεντρικό αμυντικό Γιάν Βόρελ απέκτησε ο Άρης. Ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός ήρθε το απόγευμα της Τετάρτης στην Κύπρο και αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις υπέγραψε συμβόλαιο 2 χρόνων με την ομάδα της Λεμεσού.
Ο Γιάν Βόρελ γεννήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου του 1978. Έχει ύψος 1.80 και βάρος 76 κιλά. Συνήθως φοράει το νούμερο 12 και αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας. Άνηκε στην Μπελσιάνι αλλά φέτος αγωνίσθηκε δανεικός στην Σλάβια Πράγας. Φέτος έπαιξε σε 11 παιγνίδια (τα 3 ως αλλαγή) ενώ με την Μπελσιάνι έπαιξε σε 196 αγώνες , σκοράροντας 3 τέρματα.
Εν τω μεταξύ , έφθασε στην Κύπρο λίγο μετά τις 20:00 το μεγάλο φετινό απόκτημα της ομάδας Πάουλο Κόστα. Ο Πορτογάλος μέσος , θα παρουσιαστεί επίσημα από τον ΑΡΗ την Πέμπτη στις 11:00 σε συνέντευξη τύπου στα γραφεία της εταιρίας μαζί με το τελευταίο απόκτημα της ομάδας Τσέχο Γιάν Βόρελ.


Paulo Costa ο εκλεκτος...4 χρόνια στον ΑΡΗ Λεμεσού

Τέλος τα παραμύθια... Ο Πάουλο Κόστα θα πρέπει να θεωρείτε ποδοσφαιριστής του Άρη για τα επόμενα 4 χρόνια. Η μεταγραφή ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και ο Πορτογάλος μέσος ο οποίος απασχόλησε τον τελευταίο καιρό πολύ κόσμο και είχε κλείσει αρχικά με τους πρωταθλητές αλλα αργότερα για κάποιους λόγους χάλασε η συμφωνία έχει ερθει σε συμφωνία με τον ΑΡΗ.Οι διοικούντες του Άρη έκαναν τα πάντα τις τελευταίες μέρες, ξοδεύοντας ένα σημαντικό πόσο, με αποτέλεσμα να καταφέρουν τον 28χρονο μέσο να ντυθεί στα πράσινα. Η ανακοίνωση της μεταγραφής αναμένεται να γίνει την αυριο το πρωί στις 11:00π.μ., όπου ο πρόεδρος των εταιριών, Χριστάκης Αθανασίου, θα δώσει περισσότερα στοιχεία στην δημοσιότητα για τις αθλητικές εγκαταστάσεις (γήπεδο και αθλητικό κέντρο) που θα κάνει η ομάδα της Λεμεσού στην περιοχή Μοναγρούλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Counters