Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού που μας ενδιαφέρει στα παρακάτω θέματα!!

Google
 

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2007

ΑΕΛ

Ο Τοντορόφσκι στην ΑΕΛ

Ο Αλεξάντερ Ντοτορόφσκι είναι και με βούλα ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ. Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής υπέγραψε το μεσημέρι συμβόλαιο συνεργασίας με την Λεμεσιανή ομάδα. Αποκτήθηκε ως δανεικός από τον ΔΙΓΕΝΗ Μόρφου (η προσφυγική ομάδα πιθανόν θα πάρει ανταλλάγματα -δανεικούς παίκτες). Εν τω μεταξύ σύμφωνα με πληροφορία που πήραμε δυσκολεύει- απομακρύνεται η απόκτηση του Αφρικανού Αρμάντο Σα.

Πήρε Σίμσον και έκλεισε Χιώτη


Τον Αυστραλό Σίμπσον που δοκιμαζόταν στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ απέκτησε η ΑΕΛ όπως αποκάλυψε στο ΚΑΠΙΤΑΛ ο Πίτερ Θίο Βασιλείου. Μαζί με τον Σίμπσον έχει συμφωνήσει και ο αδελφός (Τάιλερ) του που αγωνιζόταν στην Ελβετία. Ο Πίτερ Θίο ανέφερε επίσης ότι έχει επέλθει οριστική συμφωνία με τον Χιώτη. Για την ΑΕΛ έρχονται ακόμη ο Βόσνιος Μούσα (Δον Κορλεόνε), ο Κολομβιανός Καστίγιο, ο Αργεντινός Καπρίτσκι και πολύ πιθανόν ο Μπαρτόλοβιτς ενώ κλειστός από ψες είναι ο Αρμάντο Σα.

ΑΡΗΣ


Στον Άρη ο Γιασεμάκης

Ποδοσφαιριστής του Άρη για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Γιασουμής Γιασουμή πιο γνωστός ως Γιασεμάκης. Ο 32χρονος επιθετικός επισημοποίησε την προ ημερών συμφωνία που είχε συνάψει με τη Διοίκηση της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" με την υπογραφή του συμβολαίου του και το μεσημέρι της Τετάρτης (18/07) έγινε η παρουσίασή του στα γραφεία της εταιρείας ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

ΕΝΠ


Ο Βραζιλιάνος Πακίτο στην Ένωση

Ο 25χρονος (13/12/1981) Πινέιρο Αντερσον Πακίτο είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ενωσης. Ο Νιρ Κλίγκερ αφού απέρριψε τους υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές, Βάβα και Βελτίσκοφ, πρότεινε στην διοίκηση την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιτελικού μέσου, ο οποίος την τελευταία διετία αγωνιζόταν στην ελβετική Λουκέρνη. Μπορεί να αγωνιστεί ως κοινοτικός αφού είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου. Το Σάββατο θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή στην Αυστρία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Counters