Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού που μας ενδιαφέρει στα παρακάτω θέματα!!

Google
 

Σάββατο 28 Ιουλίου 2007

Στο ΓΣΠ ο αγώνας της ασπίδας της ΚΟΠ

Ο αγώνας για την Ασπίδα της ΚΟΠ μεταξύ του Πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ και της κυπελλούχου ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ θα γίνει στο ΓΣΠ. Η ομάδα της Αμμοχώστου, όπως και στο τελικό του κυπέλλου, δεν έχει πρόβλημα να διεξαχθεί ο αγώνας στην Λευκωσία νοουμένου όμως ότι θα πάρει την κεντρική κερκίδα και το βόρειο πέταλο. Αναμένεται να τοποθετηθεί και το ΑΠΟΕΛ θετικά και ο αγώνας να γίνει στο ΓΣΠ (25 Αυγούστου- LTV).

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ


Υπογράφει ο Τιάγκο

Ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας θα πρέπει να θεωρείται ο υπό δοκιμή Πορτογάλος μέσος Τιάγκο Λέμος, αφού ικανοποίησε στα δοκιμαστικά τον προπονητή Γιώργο Κωστίκο, με αποτέλεσμα η διοίκηση των "ερυθρολεύκων" να του προτείνει να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα.


ΑΕΚ

Πήρε και Ατόρνο

Η ΑΕΚ συμφώνησε το Σάββατο με τον επιθετικό Aldo ADORNO ο οποίος πέρσι αγωνιζόταν στην ΕΝΠ. Ο Παραγουανός αύριο θα μεταβεί στην Αυστρία και θα ενσωματωθεί με την ομάδα. Φιλικό σήμερα για ΑΕΚ.. Στην Τσεχία βρίσκεται από χθες το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ Λάρνακας, ο Αφρικανός μεσοεπιθετικός Σίγκι Καουντέρα, αφού λύθηκε το πρόβλημα που υπήρχε με την εξασφάλιση βίζας. Ο παίκτης ξεκινά κανονικά προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα στο Τρούντοφ, ενώ σημειώνουμε πως τις ημέρες που ήταν στην Κύπρο, ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

ΑΠΟΛΛΩΝ


Στην Αυστρία ο Aruna babagida

Ενσωματώθηκε με την αποστολή του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, το βράδυ του Σαββάτου ο Νιγηριανός Αρούνα Μπαμπανγκίντα και από την Κυριακή μπαίνει και αυτός στο πρόγραμμα προπονήσεων. Στο αθλητικό κέντρο όπου προετοιμάζεται ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ βρίσκεται ήδη και ο νεαρός Σλοβάκος τερματοφύλακας Erik Kolbas. Τρεις προπονήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής, στις 9πμ, 12 μεσημέρι και 6μμ.



Γερμανικό ενδιαφέρον για Hawar

Σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα, η Αρμίνια Μπίλεφελντ έχει επιδείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ιρακινού ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα, Μοχάμεντ Χαουάρ. Ο Χαουάρ που συμμετέχει με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στο Πανασιατικό Κύπελλο και βοήθησε τα μέγιστα την Εθνική Ιράκ να φτάσει μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης -που θα γίνει την Κυριακή 29 Ιουλίου στην Τζακάρτα της Ινδονησίας- πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει αρκετά βλέμματα σκάουτερ ευρωπαϊκών, και όχι μόνο, ομάδων (σύμφωνα με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή είχε συνομιλήσει πριν από μία εβδομάδα με σκάουτερ 3 ευρωπαϊκών ομάδων, δύο εκ των οποίων είναι αγγλικές).

Επί της παρούσης στα γραφεία του Απόλλωνα δεν έχει φτάσει καμία επίσημη πρόταση από κάποια ενδιαφερόμενη ομάδα, αν και το ενδιαφέρον της Αρμίνια επιβεβαιώνει ο προπονητής της ομάδας του Μπίλεφελντ -στην οποία μετεγγράφηκε πρόσφατα ο γνώριμος μας από τη θητεία του στην Ανόρθωση, Ελλαδίτης επιθετικός Λεωνίδας Καμπάνταης- Ernst Middendorp.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Counters