Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού που μας ενδιαφέρει στα παρακάτω θέματα!!

Google
 

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2007

Τα κατάφεραν οι ομάδες μας!!!

ΑΝΟΡΘΩΣΗ


Πέρασε άνετα ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ πέρασε με άνεση και με δεύτερη νίκη 1-0 επί της Βαρντάρ. Η ομάδα του Κετσπάγια είχε τον πρώτο λόγο σε ολόκληρο το παιχνίδι και σε καμία περίπτωση δεν κινδύνευσε από την ομάδα των Σκοπίων. Οι κυπελλούχοι πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και θα μπορούσαν να έφθαναν σε πολύ πιο άνετη, από πλευράς σκορ, νίκη. Το μοναδικό τέρμα πέτυχε ο Ζλόγκαρ στις αρχές του Β΄ημιχρόνου. Η ΑΝΟ είχε τρία δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ
: Μπεκιάι, Πουρσαιτίδης, Ντικουμάνα, Κατσαβάκης, Λάμπρου, Ντεγιάνοφ, Ζλόγκαρ (75΄Λουρέιρο), Παναγή, Σόσιν (62΄Πέλιτς), Φαμπίνιο, Πάχαρς (70΄Φρούσσος).. (ΕΚΤΟΣ 18άδας Μποαβεντούρα και Τριποτσέρης)

ΟΜΟΝΟΙΑ

Περίπατος στο Μαυροβούνιο

Άνετη νίκη με 2-0 πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ στην Πογκόριτσα επί της Ρούταρ. Οι πράσινοι με σοβαρότητα αλλά και με καλή παρουσία έφθασαν με χαρακτηριστική άνεση σε δεύτερη νίκη και περιμένουν τώρα τον επόμενο αντίπαλο. Η ομάδα του Όκουκα δεν συνάντησε καμία δυσκολία απέναντι σε ένα αντίπαλο που ουσιαστικά δεν ήταν βελτιωμένος σε σχέση με τον αγώνα της Λευκωσίας. Τα τέρματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σημείωσαν οι Εμγκούνι και Σόουζα που πέρασε ως αλλαγή στο β΄μέρος και ανέβασε πολύ τους πράσινους.

ΟΜΟΝΟΙΑ- Γιωργαλλίδης, Τοράο, Γεωργίου, Κακογιάννης, Βέιγκα, Καιάφας, Ντοπρασίνοβιτς ( 70΄Κασέκε), Βάισχαιμερ( 59΄Σόουζα), Μάγκνο, Μπα, Εμγκούνι (80΄Χαιλής)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Counters