Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού που μας ενδιαφέρει στα παρακάτω θέματα!!

Google
 

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2007

ΕΘΝΙΚΗ

Μας λύτρωσε ο αρχηγός

Δυσκολεύτηκε πολύ αλλά τα κατάφερε η Εθνική μας ομάδα και απέδρασε από τον Άγιο Μαρίνο με το τρίποντο της νίκης κερδίζοντας με 0-1. Το χρυσό γκολ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πέτυχε ο αρχηγός μας ο Γιάννης Οκκάς που έστω και αν δεν έχει ομάδα απέδειξε ότι την τέχνη του γκολ δεν την ξεχνά.

Η Εθνική μας ήταν σαφώς καλύτερη από τον Σαν Μαρίνο αλλά εγκλωβίστηκε στη πολυπρόσωπη άμυνα του αντιπάλου και δυσκολεύτηκε να την διασπάσει και να πετύχει περισσότερα γκολ. Το γκολ της νίκης ήρθε στο 53ο λεπτό από τον Γιάννη Οκκά ο οποίος με κοντινή προβολή μετά από πάσα-κεφαλιά του Γιασεμάκη, λύτρωσε την ομάδα μας και της χάρισε το πολυπόθητο τρίποντο. Με τη νίκη αυτή φτάσαμε τους επτά βαθμούς στον τέταρτο όμιλο. Στην εκπνοή του αγώνα ο Χρύσης Μιχαήλ σημάδεψε το δοκάρι.

Σκόρερ: 53΄ Γ. Οκκάς

Κίτρινες: Φ. Μπολίνι, Αλμπάνι, Μπούγκλι, Ντέλα Βάλε

ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ: Σιμοντσίνι, Τζιαν. Μπολίνι, Αλμπάνι, Μπούγκλι, Ντελα Βάλε, Μαράνι, Φ. Μπολίνι, Σέλβα, Βαλεντίνι, Βανούτσι, Μπονίνι.

ΚΥΠΡΟΣ: Γιωργαλλίδης, Θεοδότου, Λάμπρου, Χρίστου, Γαρπόζης (86΄ Χαραλάμπους), Μιχαήλ, Μαραγκός (24΄ Μ. Νικολάου), Αλωνεύτης, Οκκάς, Γιασεμάκης (55΄ Χαραλαμπίδης), Κωνσταντίνου.

*Κόπηκαν 552 εισιτήρια.

*Επίσημο ντεμπούτο με την Εθνική Ομάδα για τον Μάριο Νικολάου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Counters