Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού που μας ενδιαφέρει στα παρακάτω θέματα!!

Google
 

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2007

ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Έχει συμφωνήσει με Ανόρθωση

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σούπερσπορτ ο Ελλαδίτης μέσος Γιάννης Σκοπελίτης ανέφερε πως έχει συμφωνήσει σε όλα με την Ανόρθωση και πλέον απομένει να δώσει τη συγκατάθεσή της και η διοίκηση του Αιγάλεω για να ολοκληρωθεί η απόκτησή του.

"Έχω συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση της Ανόρθωσης, για διετές συμβόλαιο, αλλά αποτελεί πρόβλημα το γεγονός ότι έχω συμβόλαιο με το Αιγάλεω για άλλο ένα χρόνο. Είναι μια πολύ καλή περίπτωση το ενδεχόμενο να συνεχίσω την καριέρα μου στην Κυπριακή ομάδα, αφού αγωνίζεται και στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Αν και υπάρχει ενδιαφέρον από τον Αστέρα Τρίπολης, προτιμώ να έρθω στην Ανόρθωση... Η Ανόρθωση έκανε μία συγκεκριμένη οικονομική πρόταση στο Αιγάλεω, αλλά δεν έλαβε ακόμα ξεκάθαρη απάντηση, γιατί προφανώς θέλουν να με παραχωρήσουν με περισσότερα λεφτά ", δήλωσε ο 29χρονος μεσοαμυντικός, ξεκαθαρίζοντας πως παρά το γεγονός οτι προετοιμάζεται κανονικά με την ομάδα του "Σίτι", πρώτιστος του στόχος είναι να αποχωρήσει από το Αιγάλεω γιατί δεν θέλει να αγωνιστεί στην Β΄ Εθνική.


ΑΕΚ

Έρχεται ο Καβιέδες;

Παραμένει το ερωτηματικό εάν θα έρθει στην ΑΕΚ ο Ιβάν Καβιέδες. Αισιοδοξία στην ομάδα της Λάρνακας ότι σήμερα ή αύριο το θέμα θα έχει αίσιο τέλος, αφού ο διεθνής ποδοσφαιριστές έχει υπογεγγραμένο συμβόλαιο.
Δεν έπαιξε στο φιλικό με τον Απόλλων ο Γιανκάουσκας καθώς δεν ήταν ακόμη έτοιμος να αγωνιστεί. Αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό της Τετάρτης με την ΕΝΠ. Μεγάλη ικανοποιήση στην ομάδα της Λάρνακας για από τη νίκη με 4-2 και την εμφάνιση κόντρα στον Απόλλωνα ενώ η ΑΕΚ έδειξε ότι διαθέτει πλούσιο υλικό. Καμία ανησυχία για τους τραυματισμούς των Βόουτερ και Μ.Νεοφύτου. Διοίκηση και οργανωμένοι οπαδοί θα έχουν συνάντηση ενόψει της νέας περιόδου για καλύτερη οργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Counters