Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού που μας ενδιαφέρει στα παρακάτω θέματα!!

Google
 

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2007

Τελικά είπε ΟΧΙ σε Κύπρο ο Χαραλαμπίδης

"Ο Χαραλαμπίδης δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Κύπρο, ούτε τώρα, ούτε στα επόμενα τουλάχιστον πέντε χρόνια". Την τοποθέτηση αυτή, έκανε στο "Γήπεδο" της εφημερίδας "Πολίτης", ο εκπρόσωπος του διεθνούς μας άσου, κ. Κώστας Μπότος, που σχολίαζε τις πληροφορίες που έφεραν τον Χαραλαμπίδη να δέχεται πρόταση επιστροφής του στον ΑΠΟΕΛ. Κάποιες δε δημοσιογραφικές πηγές έκαναν το τελευταίο διήμερο λόγο και για πρόταση από μέρους των γαλαζοκίτρινων για συμβόλαιο δύο χρόνων. Επιπρόσθετα, υπήρχε και η πληροφορία πως ο παίκτης αναμένεται να αποφασίσει μέχρι την Παρασκευή. "Το μόνο που αληθεύει από όλα αυτά, είναι το γεγονός πως για τον παίκτη υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΑΠΟΕΛ. Αλλά, υπάρχει και ενδιαφέρον από την Ομόνοια", διευκρίνισε (και αποκάλυψε), ο κ. Μπότος, ο οποίος όσον αφορά την πληροφορία η οποία είναι γεγονός πως την κατείχαν και εκπρόσωποι του ΑΠΟΕΛ, σύμφωνα με την οποία ο παίκτης θα πάρει τις οριστικές του αποφάσεις μέχρι την Παρασκευή, ο ελλαδίτης μάνατζερ, ξεκαθάρισε: "Ούτε αυτή την Παρασκευή, ούτε κάποια άλλη συγκεκριμένη μέρα είναι ορισμένη για να ανακοινώσουμε πού θα συνεχίσει την καριέρα του ο παίκτης", μάς είπε ο κ. Μπότος. Και συνέχισε, με... εκπληκτική σιγουριά: "Ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό και δεν τίθεται θέμα να επιστρέψει στην Κύπρο πριν από τα 30 του. Έχει ακόμη πέντε χρόνια μπροστά του να παίξει ποδόσφαιρο σε ομάδα του εξωτερικού, εκτός Ελλάδας και αυτό θα κάνει".

Όσον αφορά στην πρόταση του ΑΠΟΕΛ, αλλά (όπως ο ίδιος μάς αποκάλυψε) και της Ομόνοιας ο κ. Μπότος φαίνεται πως δεν θέλησε να ξεκαθαρίσει πλήρως το θέμα: "Μπορεί να υπάρχει και πρόταση για διετές συμβόλαιο. Είναι πάντως και οι δύο προτάσεις πολύ καλές. Επαναλαμβάνω όμως πως δεν επιθυμώ ο παίκτης να επιστρέψει τόσο νωρίς στην Κύπρο. Δεν υποτιμώ τις Κυπριακές ομάδες, αλλά θα κάνω τα αδύνατα δυνατά ώστε ο πελάτης μου να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Και αυτό επειδή πιστεύω πως θα είναι μεγάλο λάθος από την πλευρά του παίκτη να επιστρέψει αυτή τη χρονική περίοδο στην Κύπρο".

Σε ερώτησή μας, όσον αφορά τη σιγουριά που "βγάζει" με τις τοποθετήσεις του για το ποδοσφαιρικό μέλλον του Χαραλαμπίδη, παρά το γεγονός πως οι πληροφορίες για επιστροφή του στην Κύπρο αυξάνονται το τελευταίο διάστημα, ο κ. Μπότος μάς είπε: "Τα λέω όλα αυτά, επειδή γνωρίζω τι προτάσεις έχω στα χέρια μου και τι διαπραγματεύομαι. Ο Χαραλαμπίδης είναι χρήσιμος για κάθε ομάδα και αυτό που θα σάς πω, είναι πως ούτε και ο ίδιος ο παίκτης δεν γνωρίζει αυτή τη στιγμή τι προτάσεις συζητώ. Έχουμε τρεις προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού ενώ χθες (σ.σ. τη Δευτέρα), παρουσιάστηκε και τέταρτη".

Ο κ. Μπότος παραδέχθηκε πάντως πως ο σχεδιασμός στο θέμα Χαραλαμπίδη, ανατράπηκε όταν δεν υπέγραψε ο παίκτης στην Κάρντιφ, όπου δοκιμάστηκε και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. "Αυτή η περίπτωση καθυστέρησε τις αποφάσεις μας, αφού φθάσαμε στο να υπογράψουμε συμβόλαιο, με τον πρόεδρο της Κάρντιφ να δίνει τα χέρια με τον παίκτη, αλλά να χαλάνε όλα όταν η ομάδα αποφάσισε την τελευταία στιγμή να δώσει εκατομμύρια για να αποκτήσει από την Πρέμιερ Λιγκ τους Σινκλέρ και Φάουλερ. Αυτό μάς πήγε κάπου πίσω, όμως οι ομάδες στο εξωτερικό τώρα ολοκληρώνουν τον προγραμματισμό τους και βλέπουν τις ατέλειές τους και δεν ανησυχούμε. Δεν έχω μαγικό ραβδί, όμως είμαι βέβαιος πως ο Χαραλαμπίδης θα αγωνιστεί σε ομάδα του εξωτερικού".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Counters