Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού που μας ενδιαφέρει στα παρακάτω θέματα!!

Google
 

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2007

ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Στον δρόμο της η μεγάλη Τότεναμ

Έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο -όπως αναμενόταν άλλωστε- θα βρει στο δρόμο της για πρόκριση στους ομίλους του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ η Ανόρθωση. Μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (31/08) η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια καλείται να αντιμετωπίσει την Αγγλική Τότεναμ.

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στις 20 Σεπτεμβρίου στο Λονδίνο και η ρεβάνς δύο εβδομάδες αργότερα, στις 4 Οκτωβρίου στο ΓΣΠ.



ΤΟΤΕΝΑΜ

Η Αγγλική Tottenham Hotspur Football Club ιδρύθηκε το 1882 και έχει έδρα της το Γουάιτ Χαρτ Λέιν (χωρητικότητα 36.236 θέσεις) στο Λονδίνο. Πέρυσι τερμάτισε στην 5η θέση της βαθμολογίας της Πρέμιερσιπ. Προπονητής της ομάδας είναι ο Μάρτιν Γιολ και αστέρια της ομάδας οι επιθετικοί Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ (Βούλγαρος), Ζερμέν Ντεφό (Άγγλος) και Ρόμπι Κιν (Ιρλανδός). Διαθέτει επίσης στις τάξεις της τον διεθνή Άγγλο τερματοφύλακα Πολ Ρόμπινσον. Στην λονδρέζικη ομάδα ήρθαν φέτος οι Μπέιλ (Σαουθάμπτον), Μπεντ (Τσάρλτον), Τάραμπτ (Λανς), Μπερσίσε (Αθλέτικ Μπιλμπάο), Μπόατεγκ (Χέρτα), Καμπούλ (Οσέρ) και Ρόουζ (Λιντς), ενώ έφυγαν οι Γκαλί (Μπέρμινχαμ), Λι (Πιτέρμπορο), Χάλφρεντσον (Λιν), Ζίγκλερ (Σαμπντόρια) και Γιέϊτς (Κόλτσεστερ).

Η Τότεναμ έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα Αγγλίας (το 1951 και το 1961), 8 κύπελλα, 3 Λιγκ Καπ, ένα Κύπελλο Κυπελλούχων και δύο Κύπελλα ΟΥΕΦΑ. Επιπλέον κατέχει το ρεκόρ νίκης με μεγαλύτερη διαφορά τερμάτων σε τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων, όταν το 1963 είχε κερδίσει 5-1 την Ατλέτικο Μαδρίτης.



Ο Γερασίμου στο ντέρπι της Λεμεσού

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η κλήρωση των διαιτητών για τους αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Μαρφίν Λαική.Ήταν η πρώτη κλήρωση υπό την νέα επιτροπή διαιτησίας. Τα επτά παιχνίδια θα σφυρίξουν οι ακόλουθοι επτά διαιτητές που προεπιλέχθηκαν για τα επτά παιχνίδια πριν την κλήρωση.

Σάββατο (1/9)
19:00 Απόλλωνας - ΑΕΛ (MiVision) - Π.Γερασίμου(Ν.Πλατής-Ανδ.Λαουτάρης)
19:00 ΑΠΟΠ/Κινύρας - Σαλαμίνα - Χ.Γλυκής (Μ.Σωτηρίου- Ν. Γρηγοριάδης)
19:30 AEK - Άρης - Μ.Τσαγγάρης(Ανδ.Αντωνόπουλος - Κ.Μογκορόζης)

Κυριακή (2/9)
19:00 Αλκή - Εθνικός (LTV) - Στ. Τρύφωνος (Στ.Προκοπίου - Ι.Λουκά)
19:30 ΑΠΟΕΛ - Δόξα - Π.Ανδρονίκου(Αρ.Χρίστου - Δ.Τούρος)

Δευτέρα (3/9)
20:00 Ολυμπιακός - Ομόνοια (LTV) - Κ.Καπιτάνης (Φρ.Πέτρου- Αθ.Ιωάννου)
20:00 Ένωση - Ανόρθωση (MiVision) - Λ.Τράττος (Ανδ.Παπαπαναγιώτου-Στ. Χατζηνικόλας)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Counters