Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού που μας ενδιαφέρει στα παρακάτω θέματα!!

Google
 

Τρίτη 7 Αυγούστου 2007

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έρχεται ο Γκονζάλες

O Αουγκούστο Γκονζάλες ξεκίνησε από την Αργεντινή και αναμένεται μέχρι αργά το βράδυ της Τρίτης (07/08) να είναι στην Κύπρο προκειμένου καταρχήν να περάσει από ιατρικές εξέτασεις και στην συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. Όπως τουλάχιστον φαίνεται, αυτός είναι ο ποδοσφαιριστής για τον οποίο έκαναν λόγο ότι θα κάνουν την οικονομική υπέρβαση οι "μαυροπράσινοι". Ο ποδοσφαιριστής είναι λύση την οποία γνωρίζει αρκετά καλά ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, ο οποίος έκανε και τις επαφές για να έρθει ο παίκτης στον Ολυμπιακό. Αξίζει να αναφερθεί πως ο συγκεκριμένος παίκτης είχε απασχολήσει ξανά τον Ολυμπιακό και στο ξεκίνημα της μετεγγραφικής περιόδου, αλλά εκείνο το διάστημα η τιμή του ήταν απαγορευτική.

ΣΑΛΑΜΙΝΑ


Υπογράφει ο Λέμος έρχεται ο Μοντέιρος

Με διπλές προπονήσεις συνεχίζει το τελικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου η Νέα Σαλαμίνα. Για το καλύτερο μοντάρισμα της ομάδας, όμως, οι "ερυθρόλευκοι" έχουν προγραμματίσει, αυτή την εβδομάδα, να δώσουν και δύο φιλικά παιχνίδια. Αρχικά η ομάδα του Γιώργου Κωστίκου θα αναμετρηθεί την Τετάρτη (08/08) με την Ανόρθωση και εν συνεχεία το Σάββατο (11/08) με την ΑΕΚ.

Ο Λέμος θα υπογράψει το μεσημέρι της Τετάρτης, ενώ ο Μοντέιρος διαβεβαίωσε τους παράγοντες της ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ότι θα έρθει στην Κύπρο την Πέμπτη αφού αύριο θα εξασφαλίσει τη σχετική βίζα. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ Θ. προσέγγισε τον ποδοσφαιριστή, όμως θα συνεχίσει στους ερυθρόλευκους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Counters