Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού που μας ενδιαφέρει στα παρακάτω θέματα!!

Google
 

Τρίτη 21 Αυγούστου 2007

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ

Από δοκιμαστικά ο Γεωργιάδης

Ακυρώθηκε το προγραμματισμένο φιλικό του Εθνικού Άχνας με τη Νέα Σαλαμίνα. Έφυγε από το Δασάκι ο επιθετικός Δ.Δημοσθένους, ο οποίος επέστρεψε στον Ονήσιλλο. Θα δοκιμαστεί ο Κωνσταντίνος Γεωργιάδης. Ξεκίνησε δοκιμαστικά ο Τσέχος τερματοφύλακας Χρούπι Γίρι, αναμένεται Σλοβάκος και Σέρβος επιθετικός, αναζητείται και στόπερ.


ΑΕΛ


Συνάντηση παιχτών με υποψήφιο επενδυτή

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας,http://cyprus-soccer.blogspot.com/, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο σε παραλιακό ξενοδοχειο της Λεμεσού συνάντηση ανάμεσα σε αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ και στον κύριο Πάμπο Χαραλάμπους, ο οποίος μαζί με κάποια άλλα άτομα (4 στον αριθμό) ενδιαφέρονται να αναλάβουν πρωτοβουλία για τη σύσταση της εταιρείας άμεσα, έτσι ώστε να βγει η ΑΕΛ από το διοικητικό αδιέξοδο (σ.σ. διαβεβαίωσε ότι όλα τα λεφτά θα μπουν μπροστά).

Ο κύριος Χαραλάμπους δεν ξεκαθάρισε τις προθέσεις τόσο του ιδίου, όσο και των συνεργατών του, αλλά κατέστησε σαφές πως είναι διατεθειμένοι μέσα σε μία εβδομάδα να βοηθήσουν έτσι ώστε να εξοφληθουν αρκετές οφειλές (όπως ενοίκια σπιτιών και αυτοκινήτων), αλλά και να δοθεί και κάποιος μισθός προς τους παίκτες.

ΝΤΟΜΟ ΚΑΙ ΕΪΚΙΕΝ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΑΕΛ

Αν και αρχικά δεν είχε ξεκαθαρίσει το κατά πόσον οι Ντομό και Έικιεν παραμένουν στο ρόστερ της ΑΕΛ, όπως έγινε γνωστόν, κατατέθηκαν τελικά στην ΚΟΠ τα συμβόλαια των δύο παικτών, οι οποίοι ωστόσο αναμένεται να δοθούν με υποσχετική σε άλλες ομάδες. Αναφορικά με τον Σέρβο Οτσόκολιτς, θα δοκιμαστεί εκ νέου στο φιλικό του Σαββάτου (25/08) με την ομάδα του Άρη.

ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΕΙΣ

Στην δύναμη της ΑΕΛ αναμένεται να ενταχθούν τρείς ακόμη ποδοσφαιριστές, ένας τερματοφύλακας, ένας επιθετικός κι ένα αριστερό μπακ. Πιθανότατα οι δύο εξ αυτών να είναι Κύπριοι άνω των 21 ετών, αφού σύμφωνα με το καταστατικό της ΚΟΠ στους εικοσιπέντε που περιλαμβάνονται στο ρόστερ της ομάδας θα πρέπει να εγγραφούν οκτώ Κύπριοι επαγγελματίες άνω των 21 χρόνων. Η ΑΕΛ αυτή τη στιγμή διαθέτει έξι επαγγελματίες και τον δεκαεπτάχρονο Άγγελο Περικλέους, με αποτέλεσμα να χρειάζεται άλλους δύο Κύπριους επαγγελματίες άνω των 21 ετών, σύμφωνα πάντα με το καταστατικό της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. Σημειώνεται πως στο ρόστερ της ομάδας της Λεμεσού υπάρχουν δυο ακόμη θέσεις ξένων κενές, αφού διαθέτει μόλις τρείς ξένους ποδοσφαιριστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Counters