Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού που μας ενδιαφέρει στα παρακάτω θέματα!!

Google
 

Σάββατο 25 Αυγούστου 2007

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ

Αποχωρώ σύντομα

Η ανανέωση στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ θα συνεχιστεί σύντομα. Μετά την αποχώρηση Φοίβου Βάκη, την θέση του οποίου ανέλαβε ο Νίκος Κίρζης, αποχωρεί και ο Πρόεδρος Φρίξος Σαββίδης. Μιλώντας στο ΚΑΠΙΤΑΛ ο κ. Σαββίδης ανέφερε ότι πριν το τέλος του 2007 (όχι της περιόδου 2007/08) θα αποχωρήσει από την Προεδρία της εταιρείας αλλά θα εξακολουθήσει να βρίσκεται κοντά στην ομάδα. Για τις φήμες, οι οποίες είναι έντονες στη Λεμεσό και μιλούν για κάθοδο του Οκκά ο Φρίξος Σαββίδης αρκέστηκε να αναφέρει ότι οι μετεγγραφές ολοκληρώνονται στις 31 Αυγούστου.

ΑΠΟΕΛ
-ΑΝΟΡΘΩΣΗ


Ποιός θα κατακτήση τον πρώτο τίτλο φέτος;

Στις 8μμ (Live LTV) ο Πρωταθλητής ΑΠΟΕΛ και η κυπελλούχος ΑΝΟΡΘΩΣΗ ανοίγουν την αυλαία της χρονιάς 2007/08 με τον αγώνα για την Ασπίδα της ΚΟΠ η οποία φέτος είναι αφιερωμένη εις μνήμη του Πεύκιου Γεωργιάδη. Τα γεγονότα που προηγήθηκαν (εκλογές, εκτελεστική, αντιδράσεις Ανόρθωσης) δεν έδωσαν και την απαραίτητη προβολή της συνάντησης ωστόσο το ενδιαφέρον είναι στα ύψη αφού εκτός από τον τίτλο που παίζεται είναι παιχνίδι "βιτρίνα" για να μετρηθούν οι δυνατότητες των δύο ομάδων.
Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Ελλαδίτης Ηρακλής Τσίκινης με βοηθούς τους Μποζαιτζίδη και Σαραιδάρη.
Εκτός από τους γαλαζοκίτρινους οι Μορφής, Σατσιάς, Ντα Κόστα και Σεγκιρί. Από την Ανόρθωση θα απουσιάσει σίγουρα ο Φρούσος ενώ δεν αποκλείεται ο Κετσπάγια να προστατεύσει 2-3 ποδοσφαιριστές ενόψει Κλουζ.
Οι διοικούντες του ΑΠΟΕΛ περιμένουν 8 περίπου χιλιάδες φίλους της ομάδας, ενώ είναι δύσκολο να γίνει πρόβλεψη για την προσέλευση των φίλων της ΑΝΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Counters