Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού που μας ενδιαφέρει στα παρακάτω θέματα!!

Google
 

Σάββατο 4 Αυγούστου 2007

ΑΠΟΕΛ

Εκτίμηση για τους νέους ποδοσφαιριστές

Ο Τάκης Αντωνίου με δηλώσεις του αναφέρθηκε στους "νέους" ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ που έπαιξαν στο φιλικό με τους Ιρανούς: " Ο Ντα Κόστα είναι παίκτης που σκοράρει, και το απέδειξε ψες. Έβαλε ένα τέρμα και ήταν μέσα στις φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία. Ο Ζε Κάρλος ενθουσίασε με την αποδοσή του. Ο Έμερσον δεν έχει κανένα τραυματισμό και στα λεπτά που έπαιξε έδειξε τις ηγετικές ικανότητές του. Όσον αφορά τον Ντανίλο είναι αλήθεια ότι δεν έδειξε αυτά που εμείς είδαμε στις προπονήσεις. Γενικά είμαστε ευχαριστημένοι.. "

Το ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστεί με τον ΑΡΗ στην Θεσσαλονίκη της ερχόμενη Τετάρτη. Το Σάββατο 11 Αυγούστου διευθετήθηκε φιλικό με τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο και την Παρασκευή 17 Αυγούστου το τελευταίο φιλικό τεστ με τον Εργοτέλη στο ΓΣΠ. Από τους απόντες του φιλικού ο Μοραίς ίσως να συμπεριληφθεί στην αποστολή για τη Θεσσαλονίκη όπως και ο Μαχλάς εκτός αν προκύψει θέμα αποχωρησής του.

Ο Μαρίνος Σατσιάς δεν είναι έτοιμος και ίσως χρειαστεί δέκα περίπου μέρες για να επανέλθει ενώ ο Μπαργκ Σεγκιρί πάει καλύτερα αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμος. Δεν ανησυχούν στο ΑΠΟΕΛ για τα δημοσιεύματα τα οποία αναφέρονται σε αποχώρηση του Καψή.

ΑΛΚΗ

Προχώρησε στην απόκτηση του Πορτογάλλου Χερνάμι

Τον 24χρονο Πορτογάλο μεσοεπιθετικό Χερνάμι απέκτησε η Αλκή. Ο ποδοσφαιριστής έρχεται απόψε στην Κύπρο οπόταν και θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για ένα συν ένα χρόνο. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το μέλλον του 28χρονου Αλγερινού μέσου (με κοινοτικό διαβατήριο) Καρίμ Μπενούνες, καθώς και του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού Τζιοσιβάλντε Λιμπεράτο.

Θυμίζουμε πως για να συμπληρωθεί το παζλ της ενίσχυσης των κυανέρυθρων, θα πρέπει να αποκτηθούν ακόμα ένας μεσοεπιθετικός μέσος και ένας μεσοαμυντικός.

Η αποστολή των Λαρνακέων επέστρεψε στη βάση της τα ξημερώματα της Κυριακής. Στην Κύπρο θα γίνουν και οι αναγκαίες αποδεσμεύσεις, αφού ο Χριστάκης Κασσιανός δεν έμεινε ικανοποιημένος από κάποιους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν.

Οπως αναφέρουν ενδείξεις, οι Ρόσια και Οκόνορ βρίσκονται στο κατώφλι της εξόδου, ενώ παίζεται κι η παραμονή του Κουλιμπαλί. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Χριστάκη Κασσιανού θα παίξουν τα φιλικά που είναι προγραμματισμένα μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Counters