Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού που μας ενδιαφέρει στα παρακάτω θέματα!!

Google
 

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2007

ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Πήρε ότι ήθελε η Ανόρθωση και συνεχίζει

Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ πανηγυρίζει την πρόκριση στον επόμενο γύρο του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ μετά την ισοπαλία 0-0 με την Κλουζ. Οι κυπελλούχοι στηριζόμενοι στο 3-1 του πρώτου αγώνα έπαιξαν προσεκτικά με στόχο να μην δεχθούν γκολ. Οι Ρουμάνοι ήταν καλύτεροι σε ολόκληρο το παιχνίδι και έχασαν 3-4 καλές ευκαιρίες




ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ- ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ

Καλύτεροι οι Ρουμάνοι στα πρώτα λεπτά πίεσαν την εστία του Μπεκιάι χωρίς όμως αρχικά να βρουν τη μεγάλη ευκαιρία. Στο 14΄δύσκολη απόκρουση του Μπεκιάι σε κόρνερ από σιουτ του Τρίκα. Μετά το 15΄η ΑΝΟ ισορρόπησε το παιχνίδι.... Στο 20΄δημιοργήθηκε επικίνδυνη κατάσταση στην εστία της Ανόρθωσης έπειτα από σέντρα του Μουρεσάν. Προυπόθεσεις για την Ανόρθωση στο 28' από σέντρα ,με τον Σόσιν να μην βρίσκει την μπάλα. Ισορροπημένο στη συνέχεια το ματς χωρίς ξεκάθαρες ευκαιρίες... Στο 39΄εξαιρετική απόκρουση του Μπεκιάι από σιουτ του Ντίντι που βρέθηκε μόνος πλάγια στην περιοχή. Καλή στιγμή και στο 43΄για την Κλουζ, ο Κατσαβάκης παραχώρησε κόρνερ. Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου σε νέα επίθεση των Ρουμάνων οι αμυντικοί της ΑΝΟ παραχώρησαν κόρνερ. Σε γενικές γραμμές η Κλουζ ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος. Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ δεν βγήκε μπροστά σχεδόν καθόλου, όμως άντεξε στις 3-4 καλές επιθέσεις την Κλουζ.

*** Με την έναρξη του Β΄ημιχρόνου ο Κετσπάγια πέρασε στον αγώνα τους Νικολάου και Λουμπούτη στη θέση των Ντεγιάνοφ και Φαμπίνιο.

Στο 47΄και 48΄δύο πολύ καλά σιουτ του Μουρεσάν έφυγαν άουτ, κοντα στην εστία της Ανόρθωσης. Οι Ρουμάνοι διατήρησαν την υπεροχή όμως η ΑΝΟΡΘΩΣΗ ισορρόπησε και πάλι τον αγώνα. Όσο παιρνά ο χρόνος και με στήριξη το 3-1, οι κυπελλούχοι χαιδέυουν την πρόκριση.

Καλό σιουτ του Πανίν με την μπάλα να φεύγει μόλις έξω, στο 68΄. Στο 77΄ο Λαμπάν πήρε τη θέση του Σόσιν. Στο 81΄άστοχο σιουτ από τον Μουρεσάν από καλή θέση. Ξεσηκωμός του κόσμου στα τελευταία λεπτά που πανηγύρισε προκαταβολικά την πρόκριση και ξέσπασε σε έντονους πανηγυρισμούς με την λήξη του αγώνα.

Ο Κετσπάγια είχε στην αρχική ενδεκάδα τους :

Μπεκιάι, Πουρσαιτίδης, Ντικουμάνα, Λάμπρου, Κατσαβάκης, Παναγή, Ζλόγκαρ, Ντεγιάνοφ, Μποαβεντούρα, Φαμπίνιο, Σόσιν.

Στον πάγκο οι Νάγκι, Νικολάου, Λουμπούτης, Πέλιτς, Λαμπάν, Κωνσταντίνου και Λουρέιρος.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Πάχαρς ,Φρούσος και Τριποτσέρης.

*** Κορυφαίος για την ΑΝΟΡΘΩΣΗ ο Αριάν Μπεκιάι, ενώ διακρίθηκαν ιδιαίτερα οι Κατσαβάκης, Λάμπρου και Ντικουμάνα



ΟΜΟΝΟΙΑ


Και πάλι στο (τσακ) πήρε την πρόκρηση η ΤΣΣΚΑ

Για άλλη μία φορά ίσχυσε η παράδοση στα παιχνίδια ΤΣΣΚΑ-ΟΜΟΝΟΙΑ, που θέλει τους Βούλγαρους να προκρίνονται δύσκολα εις βάρος των "πρασίνων". Αυτή τη φορά (σ.σ. τρίτη)η Βουλγαρική ομάδα επικράτησε του "τριφυλλιού" με 2-1, με τη νίκη να έρχεται στο 90΄. Η Ομόνοια όλοκλήρωσε το παιχνίδι με εννέα ποδοσφαιριστές λόγω των αποβολών των Μπα και Βέιγκα.



ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

8΄ ΓΚΟΟΟΟΛ Με κοντινή προβολή ο Λοΐζος Κακογιάννης, έπειτα από κόρνερ του Μοσελίν ανοίγει το σκορ και δίνει προβάδισμα πρόκρισης στην Ομόνοια.

10΄ Κεφαλιά του Βάισχαϊμερ καταλήγει λίγ

ο έξω.

17΄ ΓΚΟΛ Με τον ίδιο τρόπο που σκόραρε η Ομόνοια ισοφαρίζει η ΤΣΣΚΑ με κοντινή προβολή του Νέι, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα.

25΄ Σουτ του Νέι από τα 20 μέτρα αποκρούει ο Γιωργαλλίδης.

36΄ Φάουλ του Μοσελίν, Κακογιάννης και Βαϊσχάιμερ δεν μπορούν να βρουν και να σπρώξουν την μπάλα στα δίκτυα από πλεονεκτική θέση.

44΄Μεγάλη απόκρουση του Γιωργαλλίδη σ' εξ επαφής σουτ του Νέι.

Λήξη ημιχρόνου με σκορ 1-1. Ένα σκορ που αν παραμείνει με τη λήξη του ενενηνταλέπτου, τότε θα υπάρξει ημίωρη παράταση. Αν δεν αλλάξει ούτε και στην παράταση οι δύο ομάδες θα λύ

σουν τις διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι. Ανοικτό παιχνίδι με την Ομόνοια στέκεται με αξιώσεις και να ψάχνει ένα δεύτερο γκολ που θα της δώσει σαφές προβάδισμα πρόκρισης, ενώ και οι Βούλγαροι είναι πολύ καλοί κι απειλητικοί κατά διαστήματα, μην επιτρέποντας -σε κάποιες περιπτώσεις- στους "πράσινους" να πάρουν... ανασα. Πολλά παράπονα για τη στάση του Βέλγου διαιτητή Γκουμιένι έχουν οι "πράσινοι" που δέχθηκαν πέντε κίτρινες κάρτες, μιας και ο ρέφερι είναι πιο ελαστικός στις αποφάσεις του με τους Βούλγαρους.

Ξεκίνησε το Β΄ ημίχρονο...

Πιέζουν οι Βούλγαροι στα πρ

ώτα λεπτά της επανάληψης, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

55΄ Οι ποδοσφαιριστές της ΤΣΣΚΑ ανεβάζουν... ταχύτητα και η Ομόνοια μοιάζει ανίκανη να αντιδράσει...

72΄ Βλέποντας την Ομόνοια να πιέζεται και να μην αντιδρά, ο προπονητής των "πρασίνων", Ντράγκαν Όκουκα, κάνει κάποιες διορθωτικές κινήσεις, κάνοντας αλλαγή τον Λίμα με τον Θεοδότου. Δεξί μπακ πλέον ο Μπα, δεξί χαφ ο Μοσελίν και αριστερό ο Λίμα.

78΄ Με δέκα ποδοσφαιριστές μένει η Ομόνοια, λόγω αποβολής του Ισμαήλ Μπα με δεύτερη κίτρινη κάρτα σε ένα πεντάλεπτο.

90΄ ΓΚΟΛ Ψυχρολουσία για την Ομόνοια, αφού αδράνησε στην άμυνα και ο Βέιγκα έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του.

90+ Με 9 ποδοσφαιριστές μένει

η Ομόνοια, λόγω αποβολής του Νέλσον Βέιγκα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΤΣΚΚΑ: Ιβάνοφ, Τούντσιεφ, Λάανζατ, Βουγιαντίνοβιτς, Τοντόροφ, Μαρκίνιος, Γιάντσεφ, Ντιμιτρόφ (85΄ Τσιλίκοφ), Πέτρε (66΄ Κάρσες), Νέι (90΄ Κάμπους), Ουντότζι.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Γιωργαλλίδης, Θεοδότου (72΄ Λίμα), Γεωργίου, Βέιγκα, Κακογιάννης, Ντομπρασίνοβιτς, Καϊάφας, Μπα, Μοσελίν (81΄ Κασέκε), Βαϊσχάιμερ (63΄ Σόουζα), Μγκούνι.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: Μαρκίνιος, Τοντόροφ - Βέιγκα, Ντομπρασίνοβιτς, Βαϊσχάιμερ, Μοσελίν, Καϊάφας.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: Μπα, Βέιγκα.

*Εκτός αποστολής έμεινα

ν οι Τζιωρτζιόπουλος και Γκροζντανόφσκι.

ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΑ

http://www.sport1.bg/sport1/node/63271

ΑΕΛ

Υπέγραψαν ο Βραζιλιάνος και ο Σέρβος

Ακόμη δύο ποδοσφαιριστές πρόσθεσε στο ρόστερ της η ΑΕΛ. Οι "γαλαζοκίτρινοι" της Λεμεσού απέκτησαν τον Βραζιλιάνο με ιταλικό διαβατήριο αριστερό μπακ Αντρέ Ντοντεσκάτο και τον Σέρβο τερματοφύλακα Όλιβερ Κοβάσεβιτς. Τόσο ο Ντοντεσκάτο, όσο και ο Κοβάσεβιτς προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα το απόγευμα της Πέμπτης (30/08).

Στο μεταξύ, ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης (30/08) η προπώληση των εισιτηρίων του ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Τα εισιτήρια του αγώνα προπωλούνται πακέτο με τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό στην τιμή των 20Λ.Κ. για τα κανονικά και των 15 Λ.Κ. για τα μαθητικά. Χώροι προπώλησης είναι το "Νίκος Σολομωνίδης", το FYSKO LOTUS PLAZA και τα περίπτερα ΒΑΚΑΝΑΣ και ΝΤΙΝΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Counters