Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού που μας ενδιαφέρει στα παρακάτω θέματα!!

Google
 

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2007

ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Ανορθωσιάτης τελικά ο Σκοπελίτης

Ανόρθωση και Αιγάλεω συμφώνησαν οριστικά για την μετακίνηση του Γιάννη Σκοπελίτη στη βαρωσιώτικη ομάδα. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από το γραφείο τύπου της Ανόρθωσης οι δύο ομάδες τα βρήκαν σε όλα και συμφώνησαν προφορικά. Αύριο Τρίτη ο Πρόεδρος της Ανόρθωσης θα μεταβεί στην Αθήνα για την υπογραφή των συμβολαίων και την τυπική ολοκλήρωση της μεταγραφής του ελλαδίτη αμυντικού μέσου.



Δεν την αφήνει αδιάφορη την περίπτωση Οκκά

Ικανοποίηση στην Ανόρθωση για την αγωνιστική παρουσία αλλά και την κατάκτηση του Σούπερ Καπ, που αποτελεί ένεση ηθικού, ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με την Κλουζ. Παράπονα για την αποβολή του Μποαβεντούρα αφού ήταν άδικη.

Αρχίζει από τη Δευτέρα (27/08) η προετοιμασία για τον αγώνα της Πέμπτης (30/08) με τα ερωτηματικά να υπάρχουν για τους Ντικουμάνα και Φρούσσο.

Στον αγώνα για την Ασπίδα δεν έπαιξαν και οι Πάχαρς, Ντεγιάνοφ, Φαμπίνιο και Παναγή για διάφορους λόγους.

Έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια του αγώνα με την Κλουζ. Με τη θερμή συμπαράσταση του κόσμου της η Ανόρθωση αισιοδοξεί για πρόκριση. Έρχεται την Τρίτη (28/08) η Κλουζ με 50 οπαδούς. Η Ρουμανική ομάδα κέρδισε 2-1 την Γκλόρια Μπαζάου και έπιασε κορυφή μαζί με τη Βασλούι. Για τέταρτο παιχνίδι σκοράρει ο Τρίκα.

Καλή θέληση έδειξε ο πρόεδρος Ανδρέας Παντελή, που είδε τον αγώνα μαζί με τον πρόεδρο της ΚΟΠ, ο οποίος υποσχέθηκε πως θα βελτιωθεί το κλίμα. Η Ανόρθωση αναμένει έμπρακτα διορθωτικές αλλαγές και ο κύριος Παντελή δηλώνει πως το Δ.Σ. της ΚΟΠ, με την παρούσα σύνθεσή του δεν μπορεί να επιβιώσει.

Αναμονή για τον Σκοπελίτη που τα ελληνικά ΜΜΕ στέλνουν στην Ανόρθωση. Μόνο εάν μειώσει τις απαιτήσεις του το Αιγάλεω θα πραγματοποιηθεί η μετεγγραφή αυτή. Δεν την αφήνει αδιάφορη η περίπτωση Γιαννάκη Οκκά, εάν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο

ΑΠΟΕΛ


Δυσκολεύει η περίπτωση Χαραλαμπίδη

Δύσκολα θα γίνει κατορθωτή η συνεργασία ΑΠΟΕΛ - Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη, αφού ο Κύπριος διεθνής προέβαλε εξωπραγματικές απαιτήσεις, σύμφωνα με τους ιθύνοντες των πρωταθλητών, με αποτέλεσμα επί της παρούσης να μην προχωράει η περίπτωση επανένταξής του στην ομάδα.

Σε μια άλλη εξέλιξη, τη Δευτέρα (27/08) θα ξεκινήσει δοκιμαστικά ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Ρούμπενς Τόρρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Counters