Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού που μας ενδιαφέρει στα παρακάτω θέματα!!

Google
 

Τρίτη 28 Αυγούστου 2007

ΑΠΟΕΛ

Στο ψάξιμο για μεσοεπιθετικό

Στο ψάξιμο βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ για έναν μεσοεπιθετικό, ο οποίος θα βοηθήσει άμεσα τους πρωταθλητές. Ο Βραζιλιανός Τόρρες θα συνεχίσει τα δοκιμαστικά και ίσως και αυτός να αποτελέσει μία λύση αν τελικά καταφέρει να πείσει τον Μαρίνο Ουζουνίδη ότι μπορεί να βοηθήσει.

Πάντως τη Δευτέρα (27/08) μετά το τέλος της προπόνησης ο Κυριάκος Ζιβανάρης και ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχαν μια συνομιλία ίσως για να αναλύσουν αλλά και να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα για τα μετεγγραφικά θέματα της ομάδας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι Σατσιάς, Σεγκιρί και Ντα Κόστα δεν προλαβαίνουν τον αγώνα της πρεμιέρας με αντίπαλο την Δόξα, όπως φυσικά και ο Μιχάλης Μορφής.

ΟΜΟΝΟΙΑ


Αναχώρησε για Βουλγαρία

Αναχώρησε το βράδυ της Τρίτης (28/08) με ειδικά ναυλωμένη πτήση η αποστολή της Ομόνοιας για τη Βουλγαρία, όπου οι "πράσινοι" θα αντιμετωπίσουν την Πέμπτη (30/08 - 20:30) για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Της αποστολής μετέχουν:Δώρος Σεραφείμ-Πρόεδρος - Αρχηγός Αποστολής, Άγης Ιακωβίδης-Αντιπρόεδρος - Αρχηγός Ποδ.Τμήματος, Τάκης Μαυρής-Εφορος, Κούλλης Γεωργίου-Γεν.Διευθυντής, Μιχαλάκης Κυριάκου-Εκτ.Γραμματέας, Ντράγκομιρ Όκουκα-Προπονητής, Νεντίμ Τούτιτς-Βοηθ.Προπονητή, Χριστόφορος Λοΐζου-Προπ.Τερματοφυλάκων, Δρ.Αντρέας Δημητρίου-Ιατρός, Βέσκο Μιχαήλοβιτς-Τεχνικός Σύμβουλος, Ανδρέας Λοϊζίδης και Γιώργος Μαύρος-Φυσιοθεραπευτές, Σπύρος Σπύρου-Γυμναστής, Ανδρέας Ιωάννου-Φροντιστής. Της αποστολής μετέχουν επίσης ο Φωτορεπόρτερ Κωστάκης Σαββίδης και ο σεφ Αντώνης Θεοδώρου.

Οι είκοσι ποδοσφαιριστές είναι: Καΐαφας, Γεωργίου, Τζιωρτζιόπουλος, Γιωργαλλίδης, Λεωνή, Κακογιάννης, Βέιγκα, Θεοδότου, Ντομπρασίνοβιτς, Χαϊλής, Κασέκε, Μεδέιρος, Λίμα, Σόουζα, Μγκούνι, Βαϊσχάιμερ, Μοσελίν, Μπα, Βακουφτσής και Γκροζντανόσκι.


Το πρόγραμμα της πρεμιέρας

Σε τρεις δόσεις θα διεξαχθούν οι αγώνες της πρεμιέρας του παγκύπριου ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος, όπως αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2007

Απόλλων-ΑΕΛ (19:00 Mivision)

ΑΠΟΠ/Κινύρας-Νέα Σαλαμίνα (19:00)

ΑΕΚ-Αρης (19:30)

Κυριακή 02 Σεπ 2007

Αλκή-Εθνικός Αχνας (19:00 LTV)

ΑΠΟΕΛ-Δόξα (19:30)

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2007

Ολυμπιακός-Ομόνοια (20:00 LTV)

ΕΝΠ-Ανόρθωση (20:00 Mivision)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Counters