Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού που μας ενδιαφέρει στα παρακάτω θέματα!!

Google
 

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2007

ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ

Τα επεισόδια στο τσίρειο

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνας και της Ομόνοιας, με μια φωνή καταδίκασαν τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Τσίρειο στάδιο στο μεταξύ τους φιλικό. Σκόπιμα τα χαρακτήρισε ο πρόεδρος του Απόλλωνας Φρίξος Σαββίδης. "Οι αρμόδιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους" πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος της Ομόνοιας Άγης Ιακωβίδης.



Καταδικάζουν οι οργανωμένοι


Εκπρόσωπος του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Απόλλωνα και του ΣΥ.ΦΙ Ομόνοιας Λεμεσού χαρακτήρισαν μεμονομένο το περιστατικό, μιλώντας στο ραδιόφων του Capital Fm. Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Απόλλων Μάριος Αθανασίου τόνισε. "Καταδικάζουμε τα επεισόδια που έγιναν. Μια μερίδα οπαδών μας κακώς αντέδρασε μεμονωμένα στη πρόκληση που υπήρχε από την απέναντι κερκίδα. Είμαστε έτοιμοι να τους απομονώσουμε για μην τιμωρηθεί η ομάδα μας στα επόμενα παιχνίδια. Ας σεβαστούν ΄τους υπόλοιπους που θέλουν να βλέπουν την ομάδα τους στο Τσίρειο στάδιο και αγοράζουν εισιτήρια διαρκείας". Ο Πρόεδρος του ΣΥ.ΦΙ Ομόνοιας Λεμεσού ανέφερε. "Σίγουρα και εμείς με τη σειρά μας καταδικάζουμε τα όσα έγιναν στο Τσίρειο στάδιο. Είναι απαράδεκτες ενέργειες. Κάποιοι φίλοι της ομάδας ήρθαν στο γήπεδο καταναλώνοντας αλκόολ και έφερεν γυάλινα μπουκάλια στο γήπεδο. Ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα με τον Απόλλωνα και ούτε θέλουμε να έχουμε πρόβλημα με καμιά ομάδα. Πρέπει να τους βρούμε και να τους απομονώσουμε".

"Σκόπιμα τα επεισόδια"

Σοβαρά, πρωτόγνωρα και σκόπιμα χαρακτήρισε τα χθεσινοβραδινά επεισόδια ο πρόεδρος του Απόλλωνα Φρίξος Σαββίδης,. μιλώντας στο Supersport FM Σύμφωνα με τον κ. Σαββίδη, τα επεισόδια ήταν οργανωμένα αφού κάποιοι πήγαν στο γήπεδο με σκοπό να προκαλέσουν για να υπάρξει αντίδραση και να δημιουργηθεί η κατάσταση που δημιουργήθηκε. Κάλεσε τους αρμόδιους να λάβουν τα μέτρα τους και να αναλάβουν τις ευθύνες τους ενώ έκανε αναφορά και στην αδυναμία του ΚΟΑ να εγκαταστήσει στα γήπεδα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης.
«Είναι η πρώτη φορά στα 30 χρόνια που είμαι αναμεμιγμένος στο ποδόσφαιρο που έχουμε έκτροπα μεταξύ οπαδών της Ομόνοιας και του Απόλλωνα. Πάλι εμείς οι παράγοντες καλούμαστε να δώσουμε εξηγήσεις για τις πράξεις κάποιων, πρόσθεσε ο πρόεδρος του Απόλλωνα ο οποίος ζήτησε συλλήψεις και παραδειγματικές τιμωρίες των ενόχων, διαφορετικά δεν έχουμε υπόθεση", όπως είπε χαρακτηριστικά.

Να λάβουν τις ευθύνες τους οι αρμόδιοι

"Δυστυχώς κάποιοι λίγοι προκαλούν επεισόδια και αμαυρώνουν την εικόνα του αθλήματος και των ομάδων τους. Δεν είναι οι παράγοντες που θα επιβάλλουν την τάξη αλλά η αστυνομία. Πρέπει οι αρμόδιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Εμείς έχουμε όλη την καλή διάθεση να τους βοηθήσουμε" δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Ομόνοιας Άγης Ιακωβίδης στο Supersport Fm."Είχαμε την εντύπωση πως το παιγνίδι είχε λήξει και ότι είχε διακοπεί είπε ο κ. Ιακωβίδης ο οποίος πάντως ανέφερε πως υπήρχε προτροπή από τους πάγκους των δύο ομάδων για να τελειώσει το παιγνίδι στο 84ο λεπτό για να μπορέσει η αστυνομία να επιληφθεί των επεισοδίων εκτός γηπέδου.


ΑΛΚΗ

Παρελόν οι Κούτσιεφ και Κωνσταντίνου

Παρελθόν και επίσημα αποτελούν από την Αλκή οι Κούντσιεφ και Κώστας Κωνσταντίνου. Στην πόρτα εξόδου και ο Καπάρτος. Απορρίφθηκε και ο τερματοφύλακας Πάολο μετά τους Νικόλοφ και Μπαχ.

Θέλει ακόμα 2-3 παίκτες για όλες τις θέσεις και γίνονται προσπάθειες σε διάφορες κατευθύνσεις. Ο Χριστάκης Κασσιανός θέλει να καλύψει κάποια κενά και να έχει η ομάδα τις καλύτερες επιλογές που μπορεί.

Πρόβα τζενεράλε το φιλικό (Παρασκευή 24/08) με τη Νέα Σαλαμίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Counters