Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού που μας ενδιαφέρει στα παρακάτω θέματα!!

Google
 

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2007

ΑΠΟΕΛ

Rubbens υπό δοκιμή στο ΑΠΟΕΛ

Τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό RUBENS Tores (25/12/84)φέρνει στην Κύπρο για δοκιμαστικά το ΑΠΟΕΛ. Ο Ρούμπενς αγωνιζόταν στην Vasco da Gama για 3 χρόνια, και ήταν συμπαίκτης του Έμερσον το 2004. Το τελευταίο διάστημα παραχωρήθηκε δανεικός στην Goiás. Αγωνίζεται στα δύο άκρα της επίθεσης. Στο θέμα Χαραλαμπίδη δεν σημειώθηκε ουσιαστική εξέλιξη πέραν του ότι οι γαλαζοκίτρινοι διαψεύδουν δημοσίευμα που αναφέρεται σε προτεινόμενο (υπερβολικό) ποσό στον ποδοσφαιριστή.
Εν των μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες μας δεν θα συμμετέχει στο διοικητικό συμβούλιο απ΄δω και πέρα ο Σάββας Κούννος...

ΑΠΟΛΛΩΝ


Ανακοινώνεται απόψε ο Κονναφής

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απόκτηση του Πέτρου Κονναφή από τον Απόλλωνα και αναμένεται να ανακοινωθεί εκτός εξαιρετικού απροόπτου και επίσημα στην εκδήλωση το βράδυ της Παρασκευής όπου οι κυανόλευκοι θα παρουσίασουν όλα τα νέα αποκτήματα και τους χορηγούς της ομάδας.
Μάλιστα ο αντιπρόεδρος της Ομόνοιας Άγης Ιακωβίδης μιλώντας στο Supersport Fm ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της μεταγραφής. "Είναι αλήθεια πως από την Πέμπτη ο Πέτρος Κονναφής ανήκει στον Απόλλωνα. Τα έχουμε βρει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή και τον Απόλλωνα", επεσήμανε ο κ.Ιακωβίδης, επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις πληροφορίες της Πέμπτης


ΑΕΛ


Παραμένει και ο Καστίγιο

Μετά τον Λουτσιάνο Ντε Μπρούνο, βρέθηκε η φόρμουλα και με τον Καστίγιο Κορτέζ κι έτσι ο Κολομβιανός επιθετικός θα παραμείνει στο ρόστερ των "γαλαζοκίτρινων" της Λεμεσού. Εκεί που φαινόταν ότι ο ποδοσφαιριστής ήθελε να φύγει απο την ΑΕΛ, διαφοροποίησε τη στάση του και αφού πήρε ένα χρηματικό ποσό για κάλυψη έκτακτων αναγκών που προέκυψαν στην πατρίδα του, δέχθηκε να παραμείνει στην ομάδα του Έλι Γκούτμαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Counters