Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού που μας ενδιαφέρει στα παρακάτω θέματα!!

Google
 

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2007

ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Ναυαγεί η υπόθεσει Σκοπελίτη

Κανονικά στο Σούπερ Καπ η ομάδα της Ανόρθωσης και είναι θέμα Τιμούρ Κετσπάγια ποίους ποδοσφαιριστές θα χρησιμοποιήσει.

Το Δ.Σ. του σωματείου σε συνεδρία του αποφάσισε να μην ζητήσει εισιτήρια για το παιχνίδι του Σαββάτου (25/08), ενώ δεν θα συμμετάσχει σε οποιανδήποτε επίσημη τελετή της ΚΟΠ πριν ή μετά τον αγώνα, ούτε και στη σημερινή (23/08) διάσκεψη Τύπου.

Σε σχέση με το γήπεδο, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια για αλλαγή έδρας, η Ανόρθωση θα αγωνιστεί κανονικά στο ΓΣΠ.

Το Δ.Σ. της Ανόρθωσης αποφάσισε ομόφωνα να ανακηρύξει τον πρώην πρόεδρο του σωματείου, Κίκη Κωνσταντίνου, σε επίτιμο πρόεδρο.

Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Νίκος Φρούσσος. Μόνο ο Ντικουμάνα δεν προπονήθηκε.

Τέλος στο θέμα Σκοπελίτη από τη στιγμή που το Αιγάλεω ζητά 300 χιλιάδες ευρώ για να τον ελευθερώσει.

ΑΕΛ


Ξεκαθαρίζει το σκηνικό

Οι εξελίξεις τρέχουν στην ΑΕΛ. Θα παραμείνει στην ομάδα ο Λουτσιάνο Ντε Μπρούνο αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα με τον Καστίγιο Κόρτεζ. Με νέα ανακοίνωσή της η ΑΕΛ ενημερώνει πως ακυρώθηκε η προγραμματισμένη για τις 16.00 δημοσιογραφική διάσκεψη στη παρουσία του Ελι Γκούντμαν (σ.σ. Στην ανακοίνωση αναφέρεται οτι ο Έλι Γκούντμαν θα είναι κανονικά παρών στην απογευματινή προπόνηση, κάτι που φανερώνει ότι ο Ισραηλινός τεχνικός, αποφάσισε να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας), ενώ θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 19.30 συνάντηση Μάριου Ηροδότου με Πίτερ Θίο Βασιλείου, όπου ο Αγγλοκύπριος παράγοντας θα παρουσίασει τη πρόταση του. Στη συνάντηση αυτή θα είναι παρόντες οι τεχνοκράτες που επεξεργάστηκαν το προσχέδιο για σύσταση εταιρίας, όπως και άλλοι επενδυτές που εξέφρασαν ενδιαφέρον για ανάληψη της εταιρίας. Μετά τη συνάντηση αυτή αναμένεται να ξεκαθαρίσει το διοικητικό σκηνικό στην ΑΕΛ.

Παραίτηση του Δ.Σ ζητούν οι οργανωμένοι οπαδοί με ανακοίνωση τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του ΣΥΦΑΕΛ μετά απο έκτακτη συνεδρία και πάντα με γνώμονα το καλό της αγαπημένης μας ομάδας, ομόφωνα, καταλήξαμε σε κάποια συμπεράσματα και αποφάσεις που απαιτούν να παρθούν εδώ και τώρα:

Πρώτο:
Μετά απο ένα χρόνο διοίκησης του σωματείου, απο το παρών διοικητικό συμβούλιο, η ομάδα μας εξακολουθεί να...παραπαίει και να οδεύει προς αβέβαιο μέλλον. Μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και ενώ έπρεπε να υπάρχει ηρεμία στην οικογένεια της ΑΕΛ, γινόμαστε μάρτυρες κακοδιαχείρισης του σωματείου απο τον πρόεδρο και το Δ.Σ. Με επαναλαμβανόμενα λάθη, εμπαίζουν συνεχώς τον μεγάλο κόσμο της ΑΕΛ, με αναληθείς...παραστάσεις. Το ποτήρι ξεχείλισε. Εδώ και τώρα απαιτούμε παραίτηση του προέδρου και της ολομέλειας του Δ.Σ. για τους εξής λόγους:

Α) ο υποτιθέμενος επενδυτής που παρουσιάσατε στη γενική συνέλευση, ενώπιον των μελών του σωματείου εδώ και τρεις μήνες, αδυνατεί να αναλάβει το σύνολο των μετοχών της εταιρίας που θα διαχειρίζεται το ποδοσφαιρικό τμήμα, για κάτι που εσείς με υπερβάλλοντα ζήλο υποστηρίξατε.

Β) Δώσατε, εν λευκώ, τον προγραμματισμό αλλά και τη διαχείριση των οικονομικών του ποδοσφαιρικού τμήματος στον υποτιθέμενο επενδυτή.

Γ) Κατά τη διάρκεια της θητείας σας, αποτύχατε παταγωδώς στις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Συγκεκριμένα αφήσατε για μεγάλο χρονικό διάστημα τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία απλήρωτους, με αποτέλεσμα η ομάδα να μπλεχτεί σε περιπέτειες στην περσινή σεζόν.

Δ) Όσες φορές κατά τη διάρκεια της θητείας σας, ζητήσαμε να μάθουμε τα τεκταινόμενα στην ομάδα μας, παραμυθιάσετε με αναλήθειες και ψευδείς υποσχέσεις.

Δεύτερο:
Ζητούμε τη σύσταση προσωρινής επιτροπής, για να συγκαλέσει έκτακτη γενική συνέλευση των μελών του σωματείου και τον διορισμό ανεξάρτητου οικονομικού ελεγκτή για τον έλεγχο των οικονομικών του σωματείου.

ΑΕΛΙΣΤΑ, ο ΣΥΦΑΕΛ μετά απο έντονες σκέψεις και προβληματισμούς ένιωσε την ανάγκη υπεύθυνα να τοποθετηθεί και να πει την πραγματική αλήθεια για όσα δυστυχώς συμβαίνουν στο σωματείο. Η ΑΕΛ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΚΟΥΤΜΑΝ: "ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΣΤΗΝ ΑΕΛ"

"Είχα την ευκαιρία να συναντήσω την ομάδα επενδυτών που ενδιαφέρεται να αναλάβει τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΛ. Αντάλλαξα απόψεις μαζί τους και έχω πεισθεί ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι θα δουλέψουν για το καλό της ΑΕΛ και τα προβλήματα θα επιλυθούν άμεσα. Η επαγγελματική μου συνείδηση και η αγάπη μου για την ΑΕΛ, που είναι ένα ιστορικό σωματείο με απήχηση στο φίλαθλο κόσμο, με υποχρεώνουν να αναιρέσω την απόφαση για παραίτησή μου από την τεχνική ηγεσία της ομάδας και να συνεχίσω με μεγαλύτερο ζήλο την ομάδα μου. Καλώ όλους να παραμείνουν δίπλα στην ομάδα και να βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του νέου πρωταθλήματος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Counters