Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού που μας ενδιαφέρει στα παρακάτω θέματα!!

Google
 

Τρίτη 21 Αυγούστου 2007

ΟΜΟΝΟΙΑ

Πανέτοιμη οι Τζιορτζιόπουλος,Λίμα,Βάκουφτης και Μεδέιρος

Ακόμη ένα ποδοσφαιριστή μπορεί να υπολογίζει πλέον ο τεχνικός της Ομόνοιας Ντράγκαν Όκουκα. Ο ελλαδίτης αριστερός μπακ αγωνίστηκε στο φιλικό με την ΑΕΛ αφήνοντας καλές εντυπώσεις και τέθηκε στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού για τον επαναληπτικό με ΤΣΣΚΑ. Ο Τζωρτζόπουλος μέρα με τη μέρα ανεβάζει ρυθμούς και σίγουρα μέχρι τον αγώνα της Βουλγαρίας και την έναρξη του πρωταθλήματος θα είναι απόλυτα έτοιμος για να ρικτεί στη μάχη και να βοηθήσει τη νέα του ομάδα.
Στο φιλικό με την ΑΕΛ αγωνίστηκαν οι Βακουφτσής, Λίμα και Μεδέιρος που επίσης υπολογίζονται για το παιχνίδι με τη ΤΣΣΚΑ.


Ανακοίνωση Δ.Σ για διαρκείας


Πληροφορούνται οι κάτοχοι Εισιτηρίων Διαρκείας του σωματείου μας που δεν έχουν παραλάβει τις κάρτες τους, ιδιαίτερα αυτοί που έχουν παραγγείλει μέσω του internet, να αποταθούν για παραλαβή τους εις τα πιο κάτω κέντρα της επαρχίας τους, μέχρι την Παρασκευή 24/8/07:


ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Γραφεία Σωματείου, Καρπενησίου 18Β τηλ. 99-102000

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αντώνης Αντωνίου , τηλ. 99-625530

ΛΑΡΝΑΚΑ: Αντρέας Σταυρινός , τηλ. 99-409608


Δ.Σ. ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
ΑΠΟΕΛ


Διώχνει δύο, θέλει άλλους δύο

Σε αναζήτηση δύο ποδοσφαιριστών πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου βρίσκεται το ΑΠΟΕΛ, αφού επιβεβαιώθηκε ότι οι Μίλτος Σαπάνης και Μανόλο Μπαρέτο δεν υπολογίζονται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Οι παίκτες δεσμεύονται με συμβόλαιο μέχρι τον ερχόμενο Μάιο και γίνεται προσπάθεια βρεθεί η χρυσή τομή και να συγκατανεύσουν σε διακοπή της συνεργασίας τους.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ φέρεται να ευνοεί την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού και ενός παίκτη για την αριστερή πτέρυγα. Όσον αφορά το θέμα Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη, οι γαλαζοκίτρινοι θα περιμένουν την απάντηση του διεθνούς άσου μετά τον αγώνα με το Σαν Μαρίνο, κατά πόσο θα επανενταχθεί στην ομάδα μετά από ενάμιση χρόνο.

Χωρίς τους τραυματίες στο Σούπερ Καπ


Το ΑΠΟΕΛ συνεχίζει εντατικά την προετοιμασία του για τον αγώνα του σούπερ καπ που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο με αντίπαλο την Ανόρθωση. Απών από τις προπονήσεις είναι οι διεθνείς Χρύσης Μιχαήλ και Μάριος Ηλία που βρίσκονται με την αποστολή της Εθνικής μας στο Σαν Μαρίνο ενώ ο Μιχάλης Καψής βρίσκεται με την Εθνική Ελλάδας η οποία θα αντιμετωπίσει σε φιλικό την Ισπανία.

Οσον αφορά τους τραυματίες βρίσκονται σε καλό δρόμο αποθεραπείας και αναμένεται σταδιακά να τεθούν στην διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη. Ο Μαρίνος Σατσιάς έχει κάποιες πιθανότητες να προλάβει αλλά αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος, δεν τίθεται θέμα να ρισκάρει τη συμμετοχή του ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Δεν υπολογίζονται ούτε οι Ντα Κόστα, Σεγκιρί και Μορφής. Δεν υπάρχει ανησυχία για το πρόβλημα τραυματισμού (αιμάτωμα) που αντιμετώπισε ο Χρίστος Κόντης στο φιλικό της Παρασκευής με την Ένωση.

Ο ΠΑΝΣΥΦΙ

Mε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ, τοποθετείται στο θέμα των εκλογών της ΚΟΠ και εκφράζει τις ανησυχίες του για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων μετά την αναταραχή που υπήρξε από τις τοποθετήσεις των τεσσάρων σωματείων που οι αντιπρόσωποί τους δεν εκλέγησαν στη νέα Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ.
"Εμείς οι οργανωμένοι προσπαθούμε με νύχια και με δόντια κάθε χρόνο να κρατήσουμε τους φιλάθλους μακριά από επεισόδια", αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΝΣΥΦΙ στην οποία αφού αφήνονται αιχμές κατά των δηλώσεων των προέδρων της Ομόνοιας και της Ανόρθωσης, κ. Σεραφείμ και Παντελή, τονίζουν πως "Εμείς οι οργανωμένοι θα είμαστε δίπλα στην ομάδα μας και θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να προστατεύσουμε τα κεκτημένα του ΑΠΟΕΛ. Το ίδιο ζητούμε και από τον υπόλοιπο κόσμο της ομάδας που καλείται και φέτος να αντέξει τις πιέσεις του κάθε απερίσκεπτου παράγοντα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Counters