Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού που μας ενδιαφέρει στα παρακάτω θέματα!!

Google
 

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2007

ΟΜΟΝΟΙΑ

Ζητά νίκη με μηδέν παθητικό....

Ο Ντράγκαν Οκουκα ξεκαθάρισε τους στόχους της Ομόνοιας στο ματς της Πέμπτης με την ΤΣΣΚΑ. "Θα κυνηγήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο μπορεί να είναι νίκη χωρίς να δεχτούμε γκολ. Στην ομάδα μας δεν υπάρχει φόβος, αλλά μόνο σεβασμός προς την αντίπαλο μας", τόνισε ο Βόσνιος τεχνικός σε διάσκεψη Τύπου.

Σεραφείμ: "Είμαστε έτοιμοι"

Παρών στην διάσκεψη ήταν και ο πρόεδρος Δώρος Σεραφείμ που πήρε πρώτος τον λόγο: "Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε δύο καλά παιχνίδια και αυτή την φορά να πάρουμε την πρόκριση, την οποία χάσαμε στις λεπτομέριες στις δύο προηγούμενες συναντήσεις μας με τους Βούλγαρους. Θέλουμε την πρόκριση για την Ομόνοια, τον κόσμο και το κυπριακό ποδόσφαιρο". Παράλληλα εξέφρασε την πίστη του για τον Ντράγκαν Οκουκα και τους συνεργάτες του και ότι έχουν προετοιμάσει την Ομόνοια κατάλληλα με στόχο να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει.

Αναφορικά με τα τεκταινόμενα που συμβαίνουν στο χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου το τελευταίο διάστημα, τα χαρακτήρισε λυπηρά και ότι κάποιοι θα έπρεπε να ντρέπονται. "Τις τελευταίες μέρες έχουν συμβεί πάρα πολλά. Δεν μας έφταναν όλα τα άλλα προβλήματα που ήδη αντιμετώπιζε το κυπριακό ποδόσφαιρο, είχαμε και όλα αυτά τα λυπηρά γεγονότα των τελευταίων ημερών με τους γνωστούς πρωταγωνιστές, τα οποία μόνο προβληματισμό μπορούν να επιφέρουν. Πρέπει να επικρατήσει η λογική και η σύνεση και θα πρέπει να βρούμε την δύναμη για να τα ξεπεράσουμε. Η δική μας ομάδα σε τέτοιου είδους θέματα ουδέποτε κοίταξε το δικό της συμφέρον, αλλά το γενικότερο καλό του κυπριακού ποδοσφαίρου".

Παράλληλα αναφέρθηκε σε επιχειρήματα από κάποιους προκειμένου να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη. "Πρέπει όλοι μαζί να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες προκειμένου να περάσουν τα σωστά μηνύματα στον κόσμο."
Οκουκα: "Στα ίσα η πρόκριση"
"Θέλουμε την πρόκριση, θα κυνηγήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο μπορεί να είναι νίκη χωρίς να δεχτούμε γκολ. Στην ομάδα μας δεν υπάρχει φόβος, αλλά μόνο σεβασμός προς την αντίπαλο μας" για την οποία εντόπισε ως δυνατό σημείο της ότι ξέρει να παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει. Τόνισε πάντως ότι η ομάδα είναι έτοιμη και ο κόσμος θα δει την πραγματική Ομόνοια. Βέβαια θα αισθανόταν πιο άνετα αν είχε στην διάθεση του τους Μεδέϊρος, Λίμα, Βακουφτσή και Τζωρτζόπουλο που έμειναν εκτός αποστολής.

"Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα και θα είναι δύσκολο το έργο μας. Είδαμε συνολικά τρεις φορές την αντίπαλο μας, είναι μια πολύ καλή ομάδα η οποία όμως έχει και αδυναμίες και με αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές στο δυναμικό της. Φυσικά αυτό το στοιχείο ίσως είναι θετικό, αλλά ίσως να είναι και αρνητικό για μας", αφήμοντας να εννοηθεί πως τα πολλά νέα πρόσωπα σε ένα κρίσιμο αγώνα στις αρχές της νέας περιόδου ίσως αποτελέσει μειονέκτημα.

"Είναι μια γνωστή ομάδα στην Ευρώπη, την οποία θα χτυπήσουμε στα ίσα χωρίς να έχουμε να φοβηθούμε τίποτα από αυτήν. Η πρόκριση θα κριθεί και στα δύο παιχνίδια αλλά στην έδρα μας ο στόχος είναι η νίκη με μηδέν παθητικό".


ΑΠΟΕΛ


Τους ενημέρωσαν και επίσημα

Ενημερώθηκαν και επίσημα από το ΑΠΟΕΛ οι Μανουέλ Μπαρέτο και Μίλτος Σαπάνης ότι είναι εκτός πλάνων. Στους δύο ποδοσφαιριστές αναφέρθηκε ότι δεν ικανοποίησαν με την αποδοσή τους και ως εκ τούτου δεν υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία. Έτσι όπως από την Κυριακή έγραψε το ΚΕΡΚΙΔΑ ΝΕΤ πλέον το όλο ζήτημα μπήκε στη διαδικασία εξεύρεσης λύσης που θα ικανοποιεί και τις δύο πλευρές.

Όσον αφορά την επανένταξη του Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη στο ΑΠΟΕΛ το όλο ζήτημα θα ξεκαθαρίσει μέχρι την Παρασκευή, μέρα που ο διεθνής ποδοσφαιριστής θα ξεκαθαρίσει κατά πόσο θα εξεύρει ομάδα στο εξωτερικό ή αν τελικά αποδεχθεί την πρόταση του ΑΠΟΕΛ για συβόλαιο 2 χρόνων.


ΑΝΩΡΘΩΣΗ


Μπορούμε... δεν παίζουμε με την Ρεάλ !!!

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης στο Κλουζ, ο προπονητής της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ Τιμούρ Κετσπάγια στην οποία παρών ήταν και ο Πρόεδρος Ανδρέας Παντελή. Ο τεχνικός των κυπελλούχων εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η ομάδα θα μπορέσει να εξασφαλίσει καλό αποτέλεσμα έτσι ώστε στο ΠΑΠ να κτυπήσει την πρόκριση.


ΤΙΜΟΥΡ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ - "Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές στο ποδόσφαιρο. Αν παίζαμε με τη ΡΕΑΛ το καταλαβαίνω, τι να πω. Δεν βλέπω να υπάρχουν τόσες μεγάλες διαφορές για να τους κάνει τόσο σίγουρους ότι θα έρθουν για διακοπές στην Κύπρο. Έχουμε εμπειρίες και θα παίξουμε αυτό που μπορούμε. Θα προτιμούσα τον πρώτο αγώνα στην Κύπρο, αφού είμαστε το αουτσάιτερ. Θα επιδιώξουμε καλό αποτέλεσμα, θα είναι δύσκολοι αγώνες και οι δύο, θα κάνουμε το καθήκον μας, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Είναι ευχάριστο για μας που το γήπεδο δεν είναι τόσο καυτή έδρα λόγω της κατασκευής του, αγού δεν υπάρχουν κερκίδες και στις 4 πλευρές. Δεν θα είναι στην 18αδα ο Πάχαρς, όπως ούτε και ο Νικολάου. Δεν είμαστε 100% έτοιμοι αλλά ούτε η ΚΛΟΥΖ δεν είναι απόλυτα έτοιμη. Θα παίξουμε το παιχνίδι μας.... "

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗ- " Ζητήθηκε να γίνει κοινή δημοσιογραφική διάσκεψη όμως προτιμήσαμε ξεχωριστά, το έχουμε γούρι από τον αγώνα της Τραπεζούντας. Είναι δύσκολο παιχνίδι όμως προετοιμαστήκαμε καλά και ελπίζουμε για το αποτέλεσμα που θα αφήσει ανοικτή την πρόκριση. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να επιστρέψουμε με χαμόγελο στην Κύπρο. Μακάρι να εννοούν όσα δηλώσουν οι Ρουμάνοι και να μας υποτιμήσουν"

Ο αγώνας ΚΛΟΥΖ- ΑΝΟΡΘΩΣΗ θα μεταδοθεί απευθείας στις 20:30 από την LTV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Counters