Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού που μας ενδιαφέρει στα παρακάτω θέματα!!

Google
 

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2007

ΑΠΟΛΛΩΝ

Ικανοποίηση για Τορέσι

Ικανοποιημένος έμεινε ο Σίνισα Γκόγκιτς από την απόδοση του Απόλλωνα στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην ΑΕΚ, χρονικό διάστημα στο οποίο η ομάδα παρουσίασε θετικά στοιχεία. Ειδική αναφορά θα πρέπει να γίνει στον Μαριάνο Τορέσι, ο οποίος είχε ενεργό συμμετοχή στον αγώνα με θαυμαστή απόδοση και όλοι είναι πεπεισμένοι πως θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα.

Tα ίδια ισχύουν για τον συμπατριώτη του Γκάστον Σανγκόϊ, ο οποίος έχει αφήσει απάντες ικανοποιημένους αφού έχει μπει στο πετσί της ομάδας και δείχνει πως μπορεί να έχει ηγετική φυσιογνωμία στους κυανόλευκους.


Υπογράφει ο Μπο


Υπογράφει στον Απόλλωνα ο Ολλανδός τερματοφύλακας Μολενάρ Μπο, που δοκάστηκε τις τελευταίες μέρες στην ομάδα, αφού έχει ικανοποιήση με τις εμφανίσεις του. Είναι 22 ετών (10/03/85) και ήταν βασικός στην Όμνιγουέρλντ, ομάδα δεύτερης κατηγορίας της Ολλανδίας. Θα πάρει τη θέση του τρίτου τερματοφύλακα.

Φιλικά στην Κύπρο


Τα επόμενα φιλικά είναι στις 23/8 με την Oμόνοια στο Tσίρειο και στις 26/8 με τον ΑΠΟΠ/Κινύρας στο Tσίρειο. Υπενθυμίζεται και διευκρινίζεται στους κατόχους και σε όσους θα αγοράσουν Εισιτήρια Διαρκείας, ότι ένα από τα δικαιώματα και προνόμια, είναι η δωρεάν παρακολούθηση ενός φιλικού αγώνα. Με την ευκαιρία υπενθυμίζεται ότι τελευταία μέρα έκδοσης εισιτηρίων διαρκείας, είναι η 28η Αυγούστου.
Καμιά πρόταση για Χαουάρ

Στο μεταξύ, καμιά πρόταση δεν έχει φθάσει στα γραφεία του Aπόλλωνα για τον Xαουάρ. Oι κυανόλευκοι περιμένουν τον Iρακινό καθώς θεωρείται μέρος του έμψυχου δυναμικού της ομάδας, για να τον δει ο Γκόγκιτς, αλλά και για να πληροφορηθούν οι παράγοντες του Aπόλλωνα τις προθέσεις του παίκτη τους, που μέτρησε σπουδαίες εμφανίσεις στο Πανασιατικό πρωτάθλημα.


ΕΘΝΙΚΗ

Με αισιοδοξία στο Σαν Μαρίνο

Στην νίκη που θα είναι αποτέλεσμα μιας καλής εμφάνισης και ομαδικής προσπάθειας στοχεύει η Eθνική μας ομάδα, η οποία αναχώρησε τις πρωινές ώρες για την Ιταλία όπου την Τετάρτη (22:00) θα αναμετρηθεί με το Σαν Μαρίνο, την θεωρητικά πιο αδύνατη ομάδα του 4ου προκριματικού ομίλου του EURO 2008.

H προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην Kύπρο ολοκληρώθηκε στην παρουσία του Μάριου Νικολάου που ενσωματώθηκε με την αποστολή ενώ ο Στάθης Αλωνεύτης που αγωνίστηκε στον αγώνα της Κότμπους θα συναντήσει την αποστολή στο Σαν Μαρίνο.

Αρκετά αγωνιστικά προβλήματα αντιμετωπίζει ο ομοσπονδιακός μας προπονητής Αγγελος Αναστασιάδης, αφού πέραν της φυσιολογικής ανετοιμότητας των περισσότερων παικτών λόγω της περιόδου, δεν υπολογίζει ούτε τον Κωνσταντίνο Μακρίδη, ο οποίος συμπλήρωσε δύο κίτρινες κάρτες και τους τραυματίες Μιχάλη Μορφή και Μαρίνο Σατσιά.

Η αποστολή της Εθνικής μας στο Σαν Μαρίνο, όπως επιλέγηκε από τον Αγγελο Αναστασιάδη, αποτελείται από τους εξής 20 ποδοσφαιριστές:

Απόλλωνας: Κρίστης Θεοφίλου, Χρίστος Μαραγκός, Αλέξης Γαρπόζης, Στέλιος Οκκαρίδης

ΑΕΚ: Σωφρόνης Αυγουστή, Χάρης Νικολάου, Παρασκευάς Χρίστου

Ομόνοια: Γιώργος Θεοδότου, Αντώνης Γιωργαλλίδης

ΑΠΟΕΛ: Mάριος Ηλία, Χρύσης Μιχαήλ

Λάρισα: Νεκτάριος Αλεξάνδρου

Αρης: Γιασουμή Γιασεμάκης

Ανόρθωση: Λάμπρος Λάμπρου

Ολυμπιακός Πειραιώς: Μιχάλης Κωνσταντίνου

ΠΑΟΚ: Ηλίας Χαραλάμπους

Πανιώνιος: Μάριος Νικολάου

Κότμπους: Στάθης Αλωνεύτης

Χωρίς ομάδα: Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Γιάννης Οκκάς

Την επομένη του αγώνα η αποστολή θα επιστρέψει στην Κύπρο. Oι παίκτες που αγωνίζονται στην Ελλάδα θα επιστρέψουν αμέσως μετά το παιχνίδι στην Αθήνα, αφού την ίδια εβδομάδα (25 και 26) είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Μετά τον εκτός έδρας αγώνα με το Σαν Μαρίνο, ακολουθούν δυο εντός έδρας αγώνες για την Εθνική μας. Στις 12 Σεπτεμβρίου, πάλι με το Σαν Μαρίνο και στις 13 Οκτωβρίου με την Ουαλία.


ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ


Θέλει ακόμη τρεις ο Σάπουριτς

Δεν έμεινε ικανοποιημένος ο Τόζα Σάπουριτς με αυτά που είδε από τους υπό δοκιμήν παίκτες στην προετοιμασία του Εθνικού στο Μέχελέν. Η ομάδα επέστρεψε στην Κύπρο και ο Σερβοκύπριος τεχνικός ακόμη ψάχνει για τρεις ποδοσφαιριστές, έναν επιθετικό, έναν αμυντικό αλλά και έναν τερματοφύλακα.

Αναμένεται ότι θα αποκτηθεί ο Σέρβος επιθετικός Νεμάνια Τζούροβιτς που άρεσε στα δοκιμαστικά, ενώ ο Ιταλός τερματοφύλακα Κλαούντιο Τζεντίλε αναμένεται στην Κύπρο για να συνεχίσει τα δοκιμαστικά. Επίσης, στα υπόψη του κ. Σάπουριτς είναι και οι Μπογκντάνοβιτς και Βούκεγια αν και μάλλον θεωρούνται απομακρυσμένες περιπτώσεις.

Την Πέμπτη είναι ορισμένο το πρώτο φιλικό της ομάδας, στο Τσίρειο (19:00) με αντίπαλο τον Απόλλωνα. Η ομάδα του Εθνικού θα δώσει τρία ακόμη φιλικά. Το ερχόμενο Σάββατο με τον Αρη στο Τσίρειο, στις 22 του μήνα με τη Νέα Σαλαμίνα και στις 25 του Αυγούστου με αντίπαλο την Αγία Νάπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Counters