Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού που μας ενδιαφέρει στα παρακάτω θέματα!!

Google
 

Κυριακή 26 Αυγούστου 2007

ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Πρώτος τίτλος της χρονίας στην ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς κερδίζοντας το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ με 2-1. Ο αγώνας ήταν μέτριος στο πρώτο μέρος και εξαιρετικός στην επανάληψη. Το 1-0 σημείωσε ο Μποαβεντούρα στο 17΄με κοντινό σιουτ και αφού προηγήθηκε κεφαλιά από τον ίδιο και απόκρουση του Νικολόσκι. Ο Μπόα αποβλήθηκε στο 29΄με δεύτερη κίτρινη. Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ έκανε το 2-0 με πέναλτι του Νικολάου στο 59΄και το ΑΠΟΕΛ μείωσε με τον Πίντο στο 67΄. Καλύτερη η ΑΝΟ στο πρώτο ημίχρονο, αντέδρασε το ΑΠΟΕΛ στην επανάληψη με εξαιρετική παρουσία και πολλές ευκαιρίες. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Μοραίς που πάτησε τον Πέλιτς. Το ΑΠΟΕΛ ζήτησε επίμονα πέναλτι σε πέσιμο του Λουκά από προσπάθεια του Μπεκιάι να αποκρούσει την μπάλα.

Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ στο πρώτο ημίχρονο ήταν περισσότερο επικίνδυνη στην επίθεση, ενώ το ΑΠΟΕΛ που είχε την κατοχή ήταν ανούσιο επιθετικά. Στην επανάληψη το ΑΠΟΕΛ έκανε πολύ καλό παιχνίδι και έχασε πολλές ευκαιρίες για να γυρίσει ολοκληρωτικά τον αγώνα. Η ΑΝΟ με πάιχτη λιγότερο περιορίστηκε πίσω από το κέντρο του γηπέδου και κυρίως λόγω Μπεκιάι πήρε την ασπίδα. Το ΑΠΟΕΛ στάθηκε άτυχο λίγο πριν το τέλος όταν σιουτ του Μιχαήλ κατέληξε στο κάθετο δοκάρι.

ΑΠΟΕΛ:Νικολόφσκι, Κόντης, Καψής, Μοραίς, Φλορέα, Έμερσον,
Μιχαήλ, Μακρίδης, Ταβάρες, Φερνάντες, Ζε Κάρλος (Μαχλάς, Λουκά, Πίντο)

Ανόρθωση:Μπεκιάι,Πουρσαιτίδης,Κωνσταντίνου,Κατσαβάκης,
Λουμπούτης,Νικολάου,Τριποτσέρης,Λαμπάν,Πέλιτς,Μποαβεντούρα,Σόσιν (Ζλόγκαρ, Λουρέιρος, Λάμπρου)

*** Η διαιτησία του Τσίκκινη... δεν ήταν σίγουρα Ευρωπαική και καθόλου δεν έκανε την διαφορά

*** 61% κατοχή το ΑΠΟΕΛ, 39% η ΑΝΟΡΘΩΣΗ. 12 τελικές προσπάθειες για το ΑΠΟΕΛ, 3 για την ΑΝΟ. 2 αποκρούσεις ο Νικολόσκι, 7 ο Μπεκιάι.

*** μετρημένοι οι οπαδοί της ΑΝΟ, ακολουθώντας τις "προτροπές" της διοίκησης σνόπαραν το παιχνίδι, που ήταν αφιερωμένο στην μνήμη του Πέυκιου Γεωργιάδη και στα θύματα των πυρκαγιών στην Ελλάδα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Counters