Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού που μας ενδιαφέρει στα παρακάτω θέματα!!

Google
 

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2007

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ

Ρίσσο ο 10ος


Και με τη βούλα ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα είναι ο Ουρουγουανός επιθετικός Ιγνάθιο Ρίσσο, αφού ανακοινώθηκε κι επίσημα η απόκτησή.
"H Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Ουρουγουανό επιθετικό Ignacio Risso Thomasset . Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Ομάδα μας, διάρκειας ενός χρόνου. Ο Risso αγωνίζεται στην επιθετική γραμμή, είναι 29 χρονών (8.10.1977), έχει ύψος 1,89 και βάρος 79kg.

Τορέσι ο εκλεκτός του Γκόγκιτς

Oι πληροφορίες των τελευταίων εβδομάδων οτι ο Σίνισα Γκόγκιτς, είχε στραμμένη την προσοχή του στη Λατινική Αμερική επιβεβαιώθηκαν. Πληροφορίες που βγήκαν το βράδυ της Παρασκευής αναφέρουν οτι οι "κυανόλευκοι" μέχρι τη Δευτέρα αναμένεται να ανακοινώσουν τη μετεγγραφή του 26χρονου Αργεντινού επιτελικού χαφ Λουίς Μαριάνο Tορέσι.
Σύμφωνα με καλά ενημερωμένη πηγή, ο Τορέσι έστειλε ήδη και υπογεγραμμένο το συμβόλαιο που τον "δένει" με τη Λεμεσιανή ομάδα. Αναμένεται να πάρει την πτήση για Κύπρο τις αμέσως επόμενες μέρες. Ο εκπρόσωπος τύπου Παύλος Αριστοδήμου, με δηλώσεις το πρωί, έμμεσα πλην σαφώς άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο ανακοίνωσης της μετεγγραφής του Αργεντινού μεσοεπιθετικού Τορέσι στη σημερινή γιορτή του Απόλλωνα. Ο παίκτης τα τελευταία εννιά χρόνια ανήκε στη Γοδόι Κρους, ομάδα Α΄κατηγορίας της Αργεντινής. Μετρά συνολικά 229 συμμετοχές και 31 τέρματα. Τη φετινή περίοδο έπαιξε σε 34 παιγνίδια και πέτυχε 8 τέρματα.
Ως γνωστό πριν ενάμισι μήνα, υπέγραψε συμβόλαιο με τον Απόλλωνα ο Αργεντινός επιθετικός Γκαστόν Σανγκόι. Αν ολοκληρωθεί και η μετεγγραφή Τορέσι, τότε οι "κυανόλευκοι" θα αποκτήσουν κι άλλο λάτιν χρώμα στη νέα σεζόν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Counters