Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού που μας ενδιαφέρει στα παρακάτω θέματα!!

Google
 

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2007

ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Αποχαιρετά το Ουέφα με το κεφάλι ψηλά

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι της Ανόρθωσης με την Τόττεναμ στο Αντώνης Παπαδόπουλος στον επαναληπτικό του κυπέλλου Ουέφα και μετά το 6-0 στο Λονδίνο αποχαιρέτησε τον θεσμό. Το αποτέλεσμα που σίγουρα αποτελεί επιτυχία για την Κυπριακή ομάδα που πραγματοποίησε φέτος πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη έχοντας στο ενεργητικό της 3 νίκες ,δύο ισοπαλίες και μόνο μία ήττα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Άγγλοι ήταν καλύτεροι και έχασαν μερικές ευκαιρίες, ενώ είχαν δοκάρι με τον Ντεφόε στο 45΄. Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ που ήταν πολή καλή στο Β΄ημίχρονο σκόραρε στο 54΄με σιουτ του Φαμπίνιο από πάσα του Φρούσου που φάνηκε να στρώνει την μπάλα με τα χέρια. Αμέσως μετά έχασε εξαιρετική ευκαιρία με τον Λαμπάν ο οποίος έστειλε την μπάλα κοντά στο αριστερό κάθετο δοκάρι. Αντί 2-0 το σκορ έγινε 1-1 με τον Κιν στο 77΄.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ : Νάγκι, Τριποτσέρης, Κωνσταντίνου, Ντικουμάνα, Παναγή, Νικολάου, Ζλόγκαρ (46' Σκοπελίτης), Λαμπάν (83' Ντεγιάνοφ), Φαμπίνιο (62' Πάχαρς), Φρούσσος, Μποαβεντούρα.

ΤΟΤΤΕΝΑΜ : Ρόμπινσον, Σταλτέρι, Λι (75' Κιν), Γκαρτνερ, Ζοκορά, Χάντελστόουν, Μαλμπράγκ, Ντόσον, Μπόατεγκ (68' Μπέιλ), Ντεφόε, Μπεντ (85' Τάραπ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Counters