Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού που μας ενδιαφέρει στα παρακάτω θέματα!!

Google
 

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2007

ΟΜΟΝΟΙΑ

Συνεχίζει την προετοίμασια

Με απογευματινή προπόνηση που θα διεξαχθεί στις 18.00 στο Μακάρειο στάδιο συνεχίζεται την Πέμπτη (25/10) η προετοιμασία της Ομόνοιας ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΛ. Ο Ντράγκαν Όκουκα μέσα από τις δύο εναπομείνασες προπονήσεις θα προσπαθήσει να βελτιώσει την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και να την προετοιμάσει κατάλληλα ούτως ώστε να είναι σοβαρή και πανέτοιμη για το παιχνίδι του Σαββάτου (27/10), στο οποίο μοναδικός στόχος είναι η νίκη και παράλληλα η παραμονή της Ομόνοιας στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Σέρβος τεχνικός είναι στην ευχάριστη θέση να δουλεύει με όλους τους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στη διάθεσή του, πλην των τραυματιών Σόουζα και Μγκούνι, ενώ μετά το πέρας της απογευματινής προπόνησης αναμένεται -ως είθισται- να ανακοινώσει την 18μελή αποστολή για το σαββατιάτικο ντέρμπι.

Στο μεταξύ, αρχίζει από σήμερα τις 15.00 μ.μ. στο οίκημα του σωματείου, η προπώληση των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα της Ομόνοιας το ερχόμενο Σάββατο στο Γ.Σ.Π. στις 8 μ.μ. ,κόντρα στην ΑΕΛ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους, από τους ακόλουθους τόπους διανομής:

ΛΕΥΚΩΣΙΑ:

-Οίκημα Σωματείου Παπανικολή 5

-ΟΜΟΝΟΙΑ SHOP Λεωφ. Αθαλάσσης 18 Τηλ. 22314922

-Περίπτερο Γιώργος Πέρα Χωρίο Νήσου Τηλ. 99-161462

ΛΕΜΕΣΟΣ:

-Οίκημα ΣΥ.ΦΙ Λεμεσού Τηλ. 25571704


ΛΑΡΝΑΚΑ:

-Οίκημα ΣΥ.ΦΙ Λάρνακα Τηλ. 24623708

-PHOTO KISS Τηλ. 24624330

ΔΕΡΥΝΕΙΑ:

-Κατάστημα ΟΜΗΡΟΣ Τηλ.- 23744234

Ανακοίνωση Θύρας 9


Μεγάλε Πράσινε Λαέ,

Η προσπάθεια όλων μας έχει φέρει την ΟΜΟΝΟΙΑ στην πολυπόθητη ΚΟΡΥΦΗ. Η τριφυλλάρα έχει αποδείξει μέχρι τώρα ότι είναι η ομάδα που θέλει τον τίτλο περισσότερο από οποιοδήποτε άλλον και οι παίκτες μας δίνουν τα πάντα για τον σκοπό αυτό. Μαζί τους και ο κόσμος μας ο οποίος σ' όλους τους αγώνες στάθηκε σαν πραγματικός 12ος παίκτης. Τώρα είναι η ώρα να κρατήσουμε την κορυφή, να διασφαλίσουμε ότι οι κόποι όλων μας δεν πήγαν χαμένοι. Τώρα όμως ήρθε η ώρα ΟΛΩΝ των ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ. Όχι ΜΟΝΟ όσους ήταν στα γήπεδα μέχρι σήμερα. Όχι ΜΟΝΟ των ηρωικών παιδιών που βρίσκονται συνεχώς στην οργανωμένη μας κερκίδα τραγουδώντας και φωνάζοντας για το ΜΕΓΑΛΕΙΟ και την ΙΔΕΑΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΠΙΤΙ. Κλείστε τις τηλεοράσεις, κλείστε τους αποκωδικοποιητές, αφήστε τους καναπέδες και τις πολυθρόνες να κρυώσουν. Φορέστε τα πράσινα σας, φορέστε πάλι τον ενθουσιασμό και την ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΗ περηφάνια σας και ελάτε στο γήπεδο. Το Σάββατο παίζουμε έναν αγώνα «κλειδί» στην παραπέρα πορεία μας. Το ΓΣΠ πρέπει να είναι ένα Πράσινο Ηφαίστειο που θα ζεστάνει τις ψυχές και την θέληση των παικτών μας. Στις 6.00 μ.μ. θα οργανωθεί μεγάλη Αυτοκινητοπομπή από το Fan Club της ΘΥΡΑΣ 9 στη Λευκωσία.

ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΣΚΛΗΡΑ. ΠΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΟΠΑΔΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΝΤΑΜΟΙΦΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΑΗ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΩΝΤΑΣ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΤΙΤΛΟ ΣΤΗΝ 9.

60 ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ - 15 ΧΡΟΝΙΑ ΘΥΡΑ 9

(Περισσότερες πληροφορίες και συνεχή ενημέρωση στο www.gate9.com.cy)



ΑΠΟΕΛ


Ολα καλά...

Απόλυτα ικανοποιημένος έμεινε ο Μαρίνος Ουζουνίδης από τη χθεσινή παρουσία της ομάδας του κόντρα στον Όλυμπο. Ο Ελλαδίτης είδε αρκετά θετικά στοιχεία και ουσιαστικά το συμπέρασμα που βγήκε είναι ξεκάθαρο. Αυτή τη στιγμή η τεχνική ηγεσία μπορεί να υπολογίζει σε 22-23 ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές.




ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ

Η παρουσία Ζε Κάρλος που συνόδευσε την επανεμφανισή του με γκολ, το διπλό σκοράρισμα του Ταβάρες, η ενθαρυντική εμφάνιση του νεαρού Θεοδώρου και η πολύ καλή απόδοση του Μ. Λουκά.

ΘΕΛΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ

Ο Τσόροβιτς σκόραρε όμως έδειξε ότι ακόμη είναι ανέτοιμος. Πολύ πίσω και ο Σαπάνης που σίγουρα δεν μπορεί όπως είναι σήμερα να υπολογίζεται.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Ο Ουζουνίδης και οι πάικτες του παρακολούθησαν τον Ολυμπαικό στον αγώνα κυπέλλου με την Ομόνοια και γνωρίζουν ότι την Κυραική θα έχουν δύσκολη αποστολή. Ο τακτακαλάς είναι σε εξαιρετική κατάσταση και μόνο το "καλό ΑΠΟΕΛ" θα πάρει το ζητούμενο. Ο Πίντο επανέρχεται στις προπονήσεις ίσως προλάβει και ο Χρύσης.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Παρουσία του πρόεδρου της ποδοσφαιρικής εταιρείας, Κυριάκου Ζιβανάρη, του υπεύθυνου Επικοινωνίας, Τάκη Αντωνίου, του Γενικού Διευθυντή, Μάριου Γεωργίου και του αρχηγού της ποδοσφαιρικής ομάδας Μαρίνου Σατσιά, η εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου την νέα του επίσημη ιστοσελίδα, www.apoelfc.com.cy.

Ο Κυριάκος Ζιβανάρης, μιλώντας στα ΜΜΕ, ανέφερε πως "Σε λιγότερο από ένα μήνα πραγματοποιήσαμε δύο δημοσιογραφικές διασκέψεις για το επίσημο περιοδικό της ομάδας και την επίσημη ιστοσελίδα. Από τον ερασιτεχνισμό οδηγούμαστε στον επαγγελματισμό. Η νέα επίσημη ιστοσελίδα του ΑΠΟΕΛ θα αποτελεί τη σωστή πηγή επικοινωνίας για τους φίλους της ομάδας και τους δημοσιογράφους...".

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

"Η Εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Λτδ ανακοινώνει ότι σήμερα Πέμπτη αρχίζει η προπώληση εισιτηρίων, για τον αγώνα Ολυμπιακός - ΑΠΟΕΛ για την 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος MARFIN LAIKI που θα γίνει την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2007 και ώρα 18:00 στο Στάδιο ΓΣΠ.

Οι Θύρες του σταδίου θα ανοίξουν στις 16:00. Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ θα καταλάβουν τη νότια και ανατολική κερκίδα.

Υπενθυμίζουμε του κατόχους εισιτηρίων διαρκείας ότι τα εισιτήρια τους ΔΕΝ ισχύουν αφού η ομάδα μας αγωνίζεται εκτός έδρας.

Οι ώρες και μέρες προπώλησης από το ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP είναι:

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 12:00 -18:00

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 9:00 -18:00

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 9:00 -13:00

Άλλα Σημεία Πώλησης

Σωματείο ΑΠΟΕΛ
ΣΥ.ΦΙ Λάρνακας».


ΠΗΓΗ: www.apoelfc.com.cy

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ma giati stamatisete tin enimerosi?

 

Counters