Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού που μας ενδιαφέρει στα παρακάτω θέματα!!

Google
 

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2007

ΑΠΟΕΛ

Οι "προσανατολισμοί" του Ουζουνίδη

Γεμάτος... είναι ο Αρχάγγελος και πλέον το μοναδικό που απασχολεί τον Ελλαδιτη προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Μαρίνο Ουζουνίδη, είναι ποιοι θα πάρουν τις θέσεις στο αρχικό σχήμα, καθώς θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα γίνουν αλλαγές στην ενδεκάδα. Με την εμφάνιση του τελευταίου 20λέπτου στο Παραλίμνι, αυτός που φαίνεται να κερδίζει θέση στο αρχικό σχήμα είναι ο Τόρρες. Ίσως ακόμα και ο Έμερσον να μείνει στον πάγκο, ενώ από την αλλή είναι πολύ πιθανόν ο Τσοροβιτς να είναι στο αρχικό σχήμα. Από εκεί και πέρα ο Φλορέα πιθανότατα θα επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα και ο Μοραΐς να περάσει στα χαφ. Φυσικά όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά και την προπόνηση της Τετάρτης (03/10), όταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα ξεκινήσει σιγά σιγά να βγάζει κάποιες σκέψεις προς τα έξω. Πάντως, θέμα συμμετοχής του Ζε Κάρλος στον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα δεν υφίσταται, εκτός και αν αλλάξουν άρδην τα δεδομένα.

ΑΠΟΛΛΩΝ


Στην Κύπρο Χαουάρ

Στην Κύπρο βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας (01/10) ο Μοχάμεντ Χαουάρ. Ο Ιρακινός ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα θα έχει πιθανότατα την Τρίτη (02/10) επαφές με τη διοίκηση των "κυανόλευκων" της Λεμεσού, προκειμένου να ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι αναφορικά με τη συνέχιση της ποδοσφαιρικής του καριέρας.
Θυμίζουμε πως ο Χαούαρ έπρεπε να δώσει το "παρών" του και να συμμετέχει στις προπονήσεις της Λεμεσιανής ομάδας, μετά το πέρας των υποχρεώσεών του με την Εθνική Ιράκ στο Πανασιατικό Κύπελλο (ολοκληρώθηκε περί τα τέλη Ιουλίου), αφού ως γνωστό δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το Μάιο του 2008.

Στο μεταξύ, με πρωινή προπόνηση συνέχισαν την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα της 5ης αγωνιστικής με την ΕΝΠ στο Τσίρειο Στάδιο, οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα, που επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό που τους είχε δοθεί τη Δευτέρα (01/10) από την τεχνική ηγεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Counters