Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού που μας ενδιαφέρει στα παρακάτω θέματα!!

Google
 

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2007

ΕΘΝΙΚΗ

Ένα μέγαλο ΜΠΡΑΒΟ τίποτα άλλο


Με 3-1, και έπειτα από εξαιρετική εμφάνιση, η Κύπρος κέρδισε την Ουαλία στο ΓΣΠ και έφθασε στους 13 βαθμούς. Οι Ουαλοί άνοιξαν το σκορ στο 14΄με τον Κόλινς. Στο 59΄έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Αλωνεύτη ο Οκκάς με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Ο Αρχηγός ξανακτύπησε στο 67΄ με σιουτ έπειτα από μπαλιά του Αλωνεύτη. Ο Χαραλαμπίδης με κεφαλιά στο 79΄πέτυχε το 3-1 και έδωσε το έναυσμα σε νέους πανηγυρισμούς από τις 5 χιλιάδες θεατές.

Οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη παρόλο ότι βρέθηκαν άδικα πίσω στο σκορ το πρώτο μέρος στην επανάληψη ήταν εντυπωσιακή και πέτυχε μία σπουδαία νίκη που την ανεβάζει και βαθμολογικά.

Στο πρώτο ημίχρονο η Εθνική μας είχε καλή απόδοση όμως ήταν οι Ουαλοί που άνοιξαν το σκορ με τον Κόλινς στο 21΄. Είχε προηγηθεί μία καλή ευκαιρία σε κεφαλιά του Μ. Νικολάου που έστειλε την μπάλα έξω. Στο 39΄από φάουλ του Αλωνεύτη ο Γαρπόζης έκανε καλή κεφαλιά όμως ο Κόιν απόκρουσε την μπάλα. Στην επανάληψη η Κύπρος ήταν καταιγιστική. Στο 47΄ο Οκκάς σκόραρε όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιτ. Στο 59΄ήρθε το γκολ με κεφαλιά του Οκκά έπειτα από φάουλ του Στάθη. Το γκολ έκανε ακόμη πιο επιθετική την ομάδα μας και στο 67΄από γύρισμα του Αλωνεύτη με δυνατό σιουτ ο Αρχηγός έκανε το 2-1. Την μεγάλη επιτυχία σφράγισε ο Χαραλαμπίδης με κοντινή κεφαλιά στο 79΄.Στο 85΄ο Αλωνεύτης είχε ε΄να εξαιρετικό σιουτ όμως δεν βρήκε στόχο. Λίγο πριν την λήξη ο Στάθης Αλωνεύτης δέχθηκε κίτρινη κάρτα και θα χάσει τον αγώνα με την Ιρλανδία.

Οι ποδοσφαιριστές μας γνώρισαν την αποθέωση από τον κόσμο με την λήξη του αγώνα. Είναι η πρώτη φορά μετά από 39 χρόνια που η Εθνική μας γύρισε ένα αγώνα στον οποίο έχανε το πρώτο ημίχρονο. Αυτό είχε γίνει στο παλιό ΓΣΠ το 1968 με την Ελβετία (0-1, 2-1)

ΚΥΠΡΟΣ: Γιωργαλλίδης, Οκκαρίδης, Χρίστου, Ηλία (63΄Χαραλαμπίδης), Γαρπόζης, Μιχαήλ (46' Γιασεμάκης), Σατσιάς (70΄Μαραγκός), Μακρίδης, Νικολάου, Οκκάς, Αλωνεύτης.

ΟΥΑΛΙΑ: Κόιν, Μπέιλ, Κόλινς (44' Μόργκαν), Γκαμπιντόν, Ρίκετς, Νιατάνγκα, Γουόρντ, Λέντλι, Ρόμπινσον, Μπέλαμι, Ιστγουντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Counters