Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού που μας ενδιαφέρει στα παρακάτω θέματα!!

Google
 

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2007

ΑΠΟΕΛ

Δεν θα βιαστεί ο Ζε Κάρλος


Μπορεί τις τελευταίες δύο μέρες ο Ζε Κάρλος να ανεβάζει ρυθμούς και να φαίνεται ότι αγγίζει σιγά- σιγά τα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας ωστόσο η τεχνική ηγεσία των Πρωταθλητών δεν πρόκειται να βιαστεί και αν δεν είναι 100% έτοιμος δεν πρόκειται να ρισκάρει συμμετοχή του στον επόμενο αγώνα με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Η διακοπή αποδεικνύεται ιδιαίτερα ωφέλιμη για τον Τσόροβιτς καθώς ο Σέρβος καλύπτει μέρα με τη μέρα το χαμένο έδαφος. Ο επιθετικός των γαλαζοκιτρίνων όπως είναι γνωστό δεν πραγματοποίησε το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην ΑΕΛ ενώ πέρασε και κάποιο τραυματισμό που τον άφησε πίσω από φυσική κατάσταση.

Ο Ντα Κόστα εξακολουθεί να είναι τραυματίας και μάλλον δεν θα παίξει ποτέ στο ΑΠΟΕΛ. Ίσως χρειαστεί να κάνει εγχείρηση και λογικά θα αποδεσμευτεί τον Ιανουάριο, όπου λήγει και το συμβολαιό του ( έχει δικαίωμα το ΑΠΟΕΛ να το διακόψει).
Από τις προπονήσεις απουσιάζουν οι διεθνείς Μορφής, Ηλία, Μιχαήλ, Μακρίδης, Σατσιάς και Καψής. Το Σάββατο έχει προγραμματιστεί φιλικό παιγνίδι προετοιμασίας με τη Δόξα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης επιστρέφει το βράδυ της Παρασκευής στην Κύπρο.


ΑΛΚΗ

Ένα μήνα εκτός ο Κλέιτον

Σοβαρότερος από ότι αρχικά υπολογιζόταν είναι ο τραυματισμός του Βραζιλιάνου επιθετικού της Αλκής Κλέιτον που θα μείνει εκτός δράσης για ένα περίπου μήνα. Η απουσία του Κλέιτον είναι πολύ σημαντική καθώς είναι ο πρώτος σκόρερ της "αθάνατης" και του πρωταθλήματος μαζί με τους Σανγκόι, Καστίγιο και Μαχλά.
Από το παιχνίδι με την Ανόρθωση θα απουσιάσει και ο Κατιάγκα λόγω τραυματισμού καθώς και ο Ιορτάκε που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες. Προσεκτικά προπονούνται οι Ερνάρι και Αρσελίνιο ωστόσο μέχρι το επόμενο Σαββατοκυριάκο που θα επαναρχίσει το πρωτάθλημα θα είναι έτοιμοι. Κανονικά προπονείται ο Μπαλάν, απουσιάζει ο Ρούγκα με την Εθνική Βενεζουέλας. Δεν θα γίνει φιλικό το Σαββατοκυριάκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Counters