Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού που μας ενδιαφέρει στα παρακάτω θέματα!!

Google
 

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2007

ΑΝΟΡΘΩΣΗ


Κρατά μόνο την ουσία


Μόνο τους τρεις βαθμούς από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό με 1-0 κρατάει η Ανόρθωση που την διατηρούν στη κορυφή της βαθμολογίας. Ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Ο Γεωργιανός τεχνικός προειδοποίησε τους παίκτες του πως οι βαθμοί δεν χαρίζονται και με τέτοιες εμφανίσεις μπορεί να χαθούν πολύτιμοι βαθμοί.




Νέα προβλήματα

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν στη προπόνηση τηςΚυριακής Μπεκιάι και Κατσαβακης, όμως παρουσιάστηκαν δύο νέα προβλήματα. Δεν προπονήθηκαν ο Πουρσαιτίδης που ένιωσε ενοχλήσεις στον αστράγαλο και ο Λουμπούτης που είχε ενοχλήσεις στο γόνατο. Επιστρέφει ο Ντικουμάνα που έχει εκτίσει την ποινή του.

Και τώρα η Τότεναμ

Η προσοχή είναι τώρα στον επαναληπτικό αγώνα με την Τότεναμ που θα διεξαχθεί στις 17.45 την Πέμπτη για τηλεοπτικούς λόγους. Η Ανόρθωση θα προσπαθήσει για νίκη και η διοίκηση κάνει έκκληση στο κόσμο να πάει στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα.

Φρούσος, Λουρέιρο και τερματοφύλακας

Η πρώτη συμμετοχή του Φρούσου, έστω και ως αλλαγή, στο πρωτάθλημα έκλεισε διάφορα στόματα που τον ήθελαν να φεύγει και προκάλεσε ενθουσιασμό στους φίλους της Ανόρθωσης. Προβληματισμός για Λουρέιρο που για ακόμη ένα παιχνίδι έμεινε εκτός αποστολής. Προβληματίζει και το γεγονός ότι για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η Ανόρθωση δεν είχε στην αποστολή δεύτερο τερματοφύλακα.

Τα άλλα αποτελέσματα της αγωνιστηκής


Σάββατο 29/9


ΕΝΠ-ΑΠΟΕΛ 1-0
ΑΠΟΠ/Κιν.-Απόλλων 1-0
Ν.Σαλαμίνα-Αρης 0-0
Ομόνοια-Εθνικός 2-1


Κυριακή 30/9

Δόξα-ΑΕΚ 3-3
ΑΕΛ-Αλκή 2-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Counters