Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού που μας ενδιαφέρει στα παρακάτω θέματα!!

Google
 

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2007

ΟΜΟΝΟΙΑ

Παρατηρήσεις Όκουκα

Βιντεοθεραπεία, μέσω της οποίας θα γίνουν κάποιες παρατηρήσεις κι επισημάνσεις από τον προπονητή Ντράγκαν Όκουκα για τα λάθη των ποδοσφαιριστών και την αγωνιστική τους συμπεριφορά στα μέχρι τώρα παιχνίδια, περιλαμβάνει το πρόγραμμα των "πρασίνων" πριν από την έναρξη της απογευματινής προπόνησης της Τετάρτης (26/09).

Αγωνιστικά, τα προβλήματα φαίνεται να μειώνονται, αφού λαμβάνουν μέρος στις προπονήσεις και οι Κασέκε και Μεδέιρος, που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους. Θυμίζουμε πως για το επερχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας δεν υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία ο Γιώργος Βακουφτσής (αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ) και ο Ρικάρντο Σόουζα.


ΣΑΛΑΜΙΝΑ


Ο Ασσιώτης έδωσε την λύση

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Παναγιώτη Ασσιώτη που σημείωσε δύο γκολ στο 77΄ και 84΄, η Νέα Σαλαμίνα πέρασε νικηφόρα από τα Λύμπια, κερδίζοντας τον Άδωνη Ιδαλίου με 2-0, στον πρώτο αγώνα για την τρίτη φάση του Κυπέλλου Κύπρου. Πλέον, μετά τη νίκη τους αυτή, οι "ερυθρόλευκοι" μπορούν να σκέφτονται την επόμενη φάση της διοργάνωσης, αφού η ρεβάνς αναμένεται να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Counters