Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού που μας ενδιαφέρει στα παρακάτω θέματα!!

Google
 

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2007

ΑΠΟΕΛ

Συμφωνία Ηρακλή Σεγκιρί

Σε συμφωνία με τον Μπαρκ Σεγκιρί ήρθαν το βράδυ της Δευτέρας (10/09) οι άνθρωποι του Ηρακλή. Η συμφωνία επιτεύχθηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης που έγινε το βράδυ της Δευτέρας (10/09) μεταξύ ανθρώπων του Ηρακλή και του μάνατζερ Σοκόλ Μουράτι, προς τον οποίο υπήρχε επίσης εκκρεμότητα, η οποία και διευθετήθηκε.




ΟΜΟΝΟΙΑ


Χωρίς Σοουζα η Ομόνοια



Χωρίς τον Ρικάρντο Σόουζα θα παραταχθεί η Ομόνοια στον Κυριακάτικο αγώνα με την ΑΕΚ. Σήμερα άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων. Ο Πορτογάλος μέσος νιώθει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και το ιατρικό επιτελείο της Ομόνοιας του συνέστησε να ξεκουραστεί για δύο μέρες και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί την Παρασκευή.

Έτσι η απουσία του Πορτογάλου θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Στη διάθεση του Ντράγκαν Όκουκα τέθηκε και ο Άκης Ιωακείμ ο οποίος εδώ και δύο μέρες προπονείται κανονικά. Από τις προπονήσεις απουσιάζουν οι τρεις διεθνείς Γιωργαλλίδης, Θεοδότου, Γκροσντανόσκι.

**Από σήμερα άρχισε η διάθεση των εισιτήριων για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των διοικούντων της Ομόνοιας την Κυριακή στο ΓΣΠ αναμένονται πέραν των δέκα χιλιάδων φίλων της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Counters