Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού που μας ενδιαφέρει στα παρακάτω θέματα!!

Google
 

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2007

ΑΠΟΕΛ

Αρχηγού παρόντος

Με διπλή προπόνηση συνεχίζετε η προετοιμασία των πρωταθλητών για τον αγώνα με την Ανόρθωση. Ήδη η πρώτη προπόνηση έγινε το πρωί ενώ ακολουθεί και δεύτερη αργότερα το απόγευμα. Ο Μαρίνος Σατσιας έχει μπει για τα καλά στο πρόγραμμα της ομάδας και πλέον χωρίς κανένα πρόβλημα ακολουθεί όλη την προπόνηση έχει πάρει και μπάλα και όπως όλα δείχνουν θα δώσει το παρών του στο Αντώνης Παπαδόπουλος . Τα πράγματα δεν είναι όμως τόσο καλά για τον Ντα Κοστα ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού αυτή την φορά είτε στους προσαγωγούς ειτε στους κοιλιακούς και απ΄ότι φαίνεται αυτός ο τραυματισμός θα τον κρατήσει μάλλον εκτός αποστολής από τον αγώνα με την Ανόρθωση. Από εκεί και πέρα ο Μιχάλης Μορφης είναι πανέτοιμος για την αναμέτρηση με την Ανόρθωση και πλέον είναι στην διακριτική ευχέρεια του Μαρινου Ουζουνιδη αν θα τον χρησιμοποιήσει η όχι.

ΑΕΛ


Μπορούμε να χτυπήσουμε τετράδα

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Capital, το πρωί της Πέμπτης (06/09), ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της ΑΕΛ, Άγγελος Μενελάου, ανέφερε πως η ΑΕΛ έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει και να χτυπήσει τετράδα, ενώ έκανε λόγο για τα μετεγγραφικά σχέδια των "γαλαζοκιτρίνων", αλλά και για τα θέματα που αφορούν την ποδοσφαιρική εταιρεία.

"Ο προπονητής μας έχει εντοπίσει τα λάθη που έχουν γίνει στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα κι ευελπιστούμε πως θα τα διορθώσουμε, προκειμένου στο επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη", ανέφερε αρχικά ο κύριος Μενελάου και συνέχισε: "Είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι έχουν τακτοποιηθεί όλες οι εκκρεμότητες που υπήρχαν με τους ποδοσφαιριστές μας κι έτσι μπορούμε να λειτουργήσουμε ήρεμα κι αρμονικά για το καλό της ομάδας".

Στη συνέχεια ο Άγγελος Μενελάου αναφέρθηκε στο κεφάλαιο ποδοσφαιρική εταιρεία. "Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία αναφορικά με το θέμα της ποδοσφαιρικής εταιρείας. Τις επόμενες ημέρες αναμένονται ανακοινώσεις επί του θέματος αυτού και υπολογίζεται πως περί τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί δημοσιογραφική διάσκεψη, στην οποία θα δοθούν στη δημοσιότητα όλες οι λεπτομέρειες για την ποδοσφαιρική εταιρεία", δήλωσε ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της ΑΕΛ, προσθέτοντας ότι πολύ πιθανόν να υπάρχουν ξένα κεφάλαια, αφού υπάρχει ενδιαφέρον από διάφορους επενδυτές, των οποίων εξετάζονται οι περιπτώσεις τους.

Μιλώντας για τους στόχους της ΑΕΛ, ο κύριος Μενελάου εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η ΑΕΛ θα μπει στην πρώτη τετράδα με το πέρας των 26 πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος. "Κατά την προσωπική μου άποψη μπορούμε να χτυπήσουμε την πρώτη τετράδα. Θεωρώ πως έχουμε πολύ καλή ομάδα και πήραμε ενθαρρυντικά μηνύματα από την παρουσία των ποδοσφαιριστών μας στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Πιστεύω πως στη συνέχεια θα παρουσιαστούμε ακόμα πιο δυνατοί", ανέφερε ο Άγγελος Μενελάου, που επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που έκαναν λόγο ότι οι "γαλαζοκίτρινοι" θα προχωρήσουν σε ακόμα μία μετεγγραφή, μετά την απόκτηση του Κλέοπα Γιάννου.

Στο μεταξύ την Πέμπτη (06/09) αναμένεται στην Κύπρο ο προπονητής της ομάδας, Έλι Γκούτμαν, και την Παρασκευή (07/09) θα είναι παρών στο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον ΑΠΟΠ/Κινύρα Πέγειας που θα διεξαχθεί στο "Παφιακό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Counters