Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού που μας ενδιαφέρει στα παρακάτω θέματα!!

Google
 

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2007

ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Δέχτηκε μαθήματα ποδοσφαίρου από ένα σαφώς καλυτερο αντίπαλο

Κόντρα σε ένα σαφώς ανώτερο αντίπαλο, η Ανόρθωση υπέκυψε το βράδυ της Πέμπτης (20/09), στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν", χάνοντας από την Τότεναμ με το... βαρύ κι ασήκωτο 6-1.

Η Λονδρέζικη ομάδα ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και στην πρώτη ουσιαστικά φάση του αγώνα άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Καμπούλ στο 5΄, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Στη συνέχεια η Τότεναμ πίεσε για ένα δεύτερο γκολ, εκμεταλλευόμενη τον αφνιδιασμό της Ανόρθωσης από το γρήγορο γκολ, χωρίς όμως να τα καταφέρει, τουλάχιστον μέχρι το 40΄, όταν από αυτό το λεπτό και μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου "καθάρισε" τον αγώνα και παράλληλα την υπόθεση-πρόκριση. Στο 40΄ ο Ντόουσον με κεφαλιά, στο 42΄ ο Κιν με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή και στο 43΄ ο Μπεντ με προβολή σε κενή εστία διαμόρφωσαν το 4-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Καλύτερη και ίσως μοναδική αξιόλογη ευκαιρία για την Ανόρθωση στο πρώτο μέρος, η κεφαλιά του Σόσιν στο 28΄, με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Στην επανάληψη οι ποδοσφαιριστές του Μάρτιν Γιολ αν και έριξαν ρυθμό ευτύχησαν να πανηγυρίσουν άλλες δύο φορές. με τον ίδιο σκόρερ, τον Ζερμέν Ντεφό, που είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι. Ο διεθνής Άγγλος επιθετικός σκόραρε στο 65΄ και 90΄, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Ενδιάμεσα των δύο γκολ των Άγγλων, η ομάδα της Αμμοχώστου είχε μειώσει προσωρινά σε 5-1 με σουτ του Άντον Ζλόγκαρ από το ύψος του πέναλτι στο 81΄.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Τσέρνι, Εκότο (81΄ Μπέιλ), Τσιμποντά, Καμπούλ, Ντόουσον, Ζογκορά, Χάντελστοουν, Λένον, Μαλμπράν (61΄ Τάραμπ), Κιν (61΄Ντεφό), Μπεντ.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Μπεκιάι, Πουρσαϊτίδης, Λουμπούτης, Λάμπρου, Κατσαβάκης, Νικολάου (58΄ Παναγή), Σκοπελίτης, Ζλόγκαρ (82΄ Ντεγιάνοφ), Φαμπίνιο (65΄ Πάχαρς), Μποαβεντούρα, Σόσιν.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: Φαμπίνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Counters