Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού που μας ενδιαφέρει στα παρακάτω θέματα!!

Google
 

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2007

Πρωτάθλημα

ΑΠΟΛΛΩΝ
vs ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Παιχνίδι για γερά νεύρα έγινε στο Τσίρειο στάδιο με τον Απόλλωνα και την Ανόρθωση να μοιράζονται γκολ, βαθμούς και εντυπώσεις. Το τελικό 2-2 κρίνεται ως δίκαιο με την Ανόρθωση να εκφράζει σφοδρά παράπονα για τη διαιτησία.Βαριές κατηγορίες εξαπόλυσε ο Ανδρέας Παντελή που μίλησε για καθοδηγούμενη διαιτησία. Το παιχνίδι επιφύλαξε αρκετές συγκινήσεις και εναλλαγή συναισθημάτων. Ο Απόλλωνας ευτήχησε να ανοίξει στο σκορ στο 14 με εκπληκτικό απευθείας φάουλ του Γκανστόν Σανκόι. Με το ίδιο νόμισμα απάντησε η Ανόρθωση στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 47 επίσης με εξαιρετικό κτύπημα ο Ντεγιάνοφ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Απόλλωνα. Στο 66 ο Λούκας Σόσιν είχε την ευκαιρία να "σκοτώσει" την πρώην του ομάδα αλλά έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν βρέθηκε απέναντι από τον Σβαλόφσκι και δεν μπόρεσε να τον νικήσει. Στην αμέσως επόμενη φάση στο 67 αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ντικουμάνα. Στο φάουλ που ο Απόλλωνας κέρδισε κα την αποβολή ο Γαρμπόζης με απευθείας κτύπημα λίγο πλάγια έξω από την περιοχή έδωσε προβάδισμα στον Απόλλωνα. Ο Απόλλωνας είχε την ευκαιρία να τελειώσει το παιχνίδι καθώς είχε και το αριθμητικό πλεονέκτημα όμως ο Ζοάο Πάιβα αποδείκτηκε ο μοιραίος παίκτης του Απόλλωνας καθώς έχασε τεράστια ευκαιρία όταν βρέθηκε μόνος τετ α τετ με τον Νάγκι που απέκρουσε. Η Ανόρθωση τιμώρησε τον Απόλλωνα καθώς στο 90 ο Ζλόγκαρ από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα και διαμόρφωσε το τελικό 2-2 που κρίνεται ως δίκαιο.

ΣΚΟΡΕΡ: 14' Σανγκόϊ, 69' Γαρπόζης - 47' Ντεγιάνοφ, 90' Ζλόγκαρ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σανγκόϊ, Γαρπόζης, Κορολόφσκι - Κωνσταντίνου, Παναγή

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Ντικουμάνα (68')

ΑΠΟΛΛΩΝ: Σβαλόφσκι, Θεοφίλου, Οκκαρίδης, Ιένσι, Μπαρούν, Μπογκτάν, Μαραγκός, Δημητρίου (46' Κορολόφσκι), Γαρπόζης (75' Μουστάκας), Σανγκόϊ, Ρίσο (57' Πάϊβα).

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Νάγκι, Ντικουμάνα, Κατσαβάκης, Κωνσταντίνου, Πουρσαϊτίδης, Παναγή, Σκοπελίτης, Ζλόγκαρ, Φαμπίνιο (46' Ντεγιάνοφ), Πάχαρς (46' Σόσιν), Πέλιτς (72' Νικολάου). ΄

**Πολύ έντονα παράπονα για τη διαιτησία εξέφρασε ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Αντρέας Παντελή μετά το τέλος του αγώνα μιλώντας στα ραδιόφωνα. Ο κ.Παντελή πρώτη φορά στη θητεία του ήταν τόσο έντονος και κατηγορηματικός για τη διαιτησία. Είπε ότι η διαιτησία ήταν καθοδηγούμενη και έσπρωχνε τον Απόλλωνα για να κερδίσει και να μείνει στο πρωτάθλημα.

**Ο αντιπρόεδρος του Απόλλωνα Νίκος Κίρζης σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι τόνισε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών της ομάδας αλλά επισήμανε ότι ο Απόλλωνας δεν πήρε την ουσία που ήταν οι τρεις βαθμοί

**Παράπονα για τη διαιτησία εξέφρασε και ο Τιμούρ Κετσπάγια στη δημοσιογραφική διάσκεψη. Ο προπονητής της Κυρίας έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του μετά την συντριβή του Λονδινού και τόνισε ότι η ομάδα του στο παιχνίδι άξιζε να πάρει περισσότερα.

** Ο Σίνισα Γκογκιτς είπε ότι οι παίκτες του έδωσαν πολλά στο γήπεδο αλλά δεν μπόρεσαν να εκμεταλεύτουν το γεγονός ότι προηγήθηκαν δύο φορές στο σκορ. Πρόσθεσε ότι ο Απόλλωνας χρειάζεται ακόμη δουλειά για να φτάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο.

** Εκτός αρχικής ενδεκάδας έμεινε ο Λούκας Σόσιν που μπήκε ως αλλαγή με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και αγωνίστηκε εναντίων της παλιάς του ομάδας για πρώτη φορά. Πριν την έναρξη του αγώνα ο Πολωνός επιθετικός στάθηκε στο κέντρο του γήπεδου και χειροκρότησε την κερκίδα του Απόλλωνα. Οι φίλοι της Λεμεσιανής ομάδας τον υποδέκτηκαν με έντονες αποδοκιμασίες και του σφύριζαν κάθε φορά που άγγιζε την μπάλα.

** Στα αποδυτήρια πάντως πριν το παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα υποδέχθηκαν πολύ φιλικά τον Λούκας Σόσιν και συνομίλησαν για αρκετή ώρα μαζί του.

** Κόπηκαν 8123 εισιτήρια.Περίπου 5000-5500 χιλιάδες ήταν οι οπαδοί του Απόλλωνα στην Δυτική κερκίδα και 2500-3000 χιλιάδες οι οπαδοί της Ανόρθωσης στην Ανατολική.

** Οι κερκίδες των δύο ομάδων έφτιαξαν πολύ όμορφη ατμόσφαιρα πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα μέσα σε πλαίσια αθλητοπρέπειας.

** Πριν το παιχνίδι η διοίκηση του Απόλλωνα τίμησε τους Απολλωνίστες σκοπευτές Γιώργο Αχιλλέως και Αντώνη Νικολαίδη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Παγκόσμιους Αγώνες Σκοποβολής.

** Στην αποστολή της Ανόρθωσης δεν υπήρχε αναπληρωματικός τερματοφύλακας.Το περιβραχιόνιο του αρχηγού φορούσαν οι Νίκος Κατσαβάκης και Κρίστης Θεοφίλου.

Αποτελέσματα των άλλων αγώνων της αγωνιστικής

Σάββατο (22/9)

ΕΝΠ–Νέα Σαλαμίνα 1-0
Ολυμπιακός–Δόξα 2-1
Εθνικός–Αρης 2-0
Αλκή–Ομόνοια 2-1

Κυριακή (23/9)

ΑΕΚ–ΑΕΛ 2-2
AΠΟΕΛ–ΑΠΟΠ/Κιν. 4-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Counters