Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού που μας ενδιαφέρει στα παρακάτω θέματα!!

Google
 

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2007

ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Πάμε όπως πήγαμε για Ρουμανία

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης (19/09) στο Λονδίνο, ο προπονητής της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ Τιμούρ Κετσπάγια στην οποία παρών ήταν και ο Πρόεδρος Ανδρέας Παντελή. Ο τεχνικός των κυπελλούχων εξέφρασε την ελπίδα ότι η ομάδα του θα μπορέσει να παρουσιάσει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο κόντρα στην Τότεναμ, στο πρώτο παιχνίδι για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.




ΤΙΜΟΥΡ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ:
"Το παιχνίδι κόντρα στην Τότεναμ θα το χαρακτήριζα ιστορικό. Η Τότεναμ είναι το μεγάλο φαβορί, εμείς όμως δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Μπορεί η Τότεναμ να έχει περισσότερες δυνατότητες ως ομάδα, αλλά δεν μας τρομάζει. Τους είδαμε και ξέρουμε πως είναι μία πολύ καλή ομάδα, αν και δε βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Όπως παρατηρήσαμε είναι πολύ δυνατοί μεσοεπιθετικά, αλλά έχουν αδυναμίες μεσοαμυντικά... Έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο από τους παίκτες της αγγλικής ομάδας. Χωρίς πίεση και άγχος, αλλά με μεγάλο κίνητρο μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο. Ελπίζω πως θα παρουσιάσουμε το καλό αγωνιστικό μας πρόσωπο και πιστεύω πως αν παίξουμε όπως αγωνιστήκαμε στη Ρουμανία, τότε θα έχουμε πιθανότητες πρόκρισης. 11 εμείς, 11 κι αυτοί... Το αυριανό παιχνίδι (σ.σ. Πέμπτη 20/09) αποτελεί μία μεγάλη ευκαιρία για τους παίκτες. Μακάρι να μπορούσα να αγωνιστώ κι εγώ..."

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗ: "Είμαστε περήφανοι που φτάνουμε ως εδώ και θα αγωνιστούμε απέναντι στην Τότεναμ. Έχουμε για αντίπαλο έναν "κολοσσό" με μεγάλη ιστορία. Ωστόσο και η Ανόρθωση έχει τη δική της ιστορία και τις δικές της ευρωπαϊκές εμπειρίες... Ελπίζω μετά το παιχνίδι να διατηρούμε έστω και λιγοστές ελπίδες πρόκρισης. Ο Τιμούρ και οι παίκτες είναι αποφασισμένοι να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα που θα μας αφήνει ελπίδες για να διεκδικήσουμε την πρόκριση στον επαναληπτικό".

ΓΙΓΑΝΤΟΟΘΟΝΗ ΣΤΟ "ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ"

"Η Επιτροπή Πετόσφαιρας θέλει να ενημερώσει όλους τους Ανορθωσιάτες ότι, την Πέμπτη το βράδυ μετά από πρόσφορα της μπύρας Stella Artois θα υπάρχει γιγαντοοθόνη μέσα στο Θεμιστόκλειο όπου και θα προβληθεί ζωντανά η ευρωπαϊκή προσπάθεια της ποδοσφαιρικής μας ομάδας.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:45 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Καλή Επιτυχία Ανόρθωση !!!"



ΑΠΟΕΛ


Στον Αρχάγγελο ο Τσόροβιτς

Στον Αρχάγγελο βρέθηκε για πρώτη φορά το απόγευμα της Τρίτης ο Νεμάνια Τσόροβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός, που χειροκρτήθηκε από περίπου 150 Αποελίστες που ήταν στο αθλητικό κέντρο, γνώρισε από κοντά τους νέους του συμπαίκτες και την τεχνική ηγεσία και αμέσως μετά έλαβε μέρος στην προπόνηση. Οι Καψής και Ντα Κόστα ανκολούθησαν και σήμερα ατομικό πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Counters