Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού που μας ενδιαφέρει στα παρακάτω θέματα!!

Google
 

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2007

ΟΜΟΝΟΙΑ

Όκουκα:Κάποιοι με πιέζουν

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε ο Ντράκαν Όκουκα. Ο τεχνικός των πρασίνων παραχώρησε ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην "Αθλητική της Κυριακής". Διαβάστε αποσπάσματα των όσων είπε ο Σέρβος τεχνικός.

" Είμαι ευχαριστημένος από τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα. Στα 5 επίσημα παιχνίδια οι αντιπαλοί μας δημιούργησαν 4-5 ευκαιρίες για σκολ. Έχουμε καλή αμυντική λειτουργία. Δεν θέλω να κερδίζω 3-0 ή 4-0 και να χάνω την επόμενη αγωνιστική. Πρέπει πάντως να βελτιώσουμε την επιθεσή μας και το σκοράρισμα. Είναι αλήθεια ότι νιώθω πίεση από την πρώτη μέρα που ήρθα στην ΟΜΟΝΟΙΑ όμως είναι κάτι που περίμενα. Δεν νιώθω όμως πίεση από τους αγνούς φιλάθλους αλλά από κάποιους άλλους εκτός ομάδας που έχουν τα δικά τους συμφέροντα. Η κριτική από τους δημοσιογράφους μπορεί να βοηθήσει φτάνει να είναι καλόπιστη και ρεαλιστική. Όμως κάποτε διαβάζω κάποια πράγματα και αναρωτιέμαι εάν αυτός που τα γράφει ήταν σε παιχνίδι μπάσκετ.... Είμαι προπονητής που δεν δέχεται να παρεμβάινουν στην δουλειά μου. Είμαι ξεροκέφαλος και μ΄αρέσει να κάνω όπως ξέρω την δουλειά μου. Αυτή τη περίοδο έχω εξαιρετική συνεργασία με την διοίκηση και τον Βέσκο.. Είχαμε αρκετούς τραυματισμούς με τους νεοφερμένους ποδοσφαιριστές. Στην Ομόνοια παίζουν παίκτες που δείχνουν ότι αξίζουν και όχι όσοι παραπονιούνται στους δημοσιογράφους ή στην διοίκηση. Ο Σόουζα χρειάζεται παιχνίδια για να βρει τον καλό του εαυτό γι΄αυτό του δίνω λεπτά συμμετοχής σιγά- σιγά. Ο Βλάτκο και ο Μαρσελίνιο έχουν αγωνιστεί σε όλα τα φιλικά προετοιμασίας. Όταν με πείσουν τότε θα τους ανταμείψω..."


ΑΠΟΛΛΩΝ

Αντίστροφη μέτρηση

Ο Πέτρος Κονναφής φόρεσε στην τιμητική του Παπακυριακού για πρώτη φορά την φανέλα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ έστω και σε φιλικό παιχνίδι. Το ερώτημα τώρα είναι πότε θα βάλει την στολή για επίσημο αγώνα " Υπολογίζαμε ο Πέτρος να αγωνιζόταν για 45 λεπτά αλλά τελικά τον κρατήσαμε στο γήπεδο για περισσότερο χρόνο. Έδειξε να είναι βαρύς και αυτό είναι πολύ ευχάριστο ,γιατί δείχνει ότι κάνει πολύ σωστά το ειδικό πρόγραμμα που έχει. Ο Κονναφής σύντομα θα είναι στη διάθεση του Κόκιτς". Η δήλωση αυτή έγινε από τον Τεχνικό σύμβουλο της ομάδας Χριστάκη Χριστοφόρου που κλήθηκε να σχολιάσει την κατάσταση του Κονναφή όπως παρουσιάστηκε στο φιλικό με τον ΑΡΗ. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Πέτρος Κονναφής θα είναι έτοιμος περίπου σε 20 μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Counters