Δυνατότητα εύρεσης λέξης κλειδιού που μας ενδιαφέρει στα παρακάτω θέματα!!

Google
 

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2007

ΑΠΟΕΛ

Όχι σε Σολάρι τελικά

Ο υπεύθυνος Επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ, Τάκης Αντωνίου, μιλώντας το πρωί στο Σούπερσπορτ FM ανέφερε πως οι "γαλαζοκίτρινοι" δεν θα προχωρήσουν στην απόκτηση του Νταβίντ Σολάρι. "Ο Νταβίντ είναι αρκετά καλός ποδοσφαιριστής, αλλά δεν είναι αυτό το στυλ του παίκτη που ψάχνουμε. Γι΄αυτό το λόγο δεν θα προχωρήσουμε στην απόκτησή του", τόνισε χαρακτηριστικά ο κύριος Αντωνίου.


Σε μια άλλη εξέλιξη, στην απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής (14/09), πέραν από τους οργανωνένους φίλους της ομάδας, το "παρών" της θα δώσει και η Διοίκηση των πρωταθλητών, η οποία θα μιλήσει στους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία στα αποδυτήρια.

Σημειώνεται πως η αποστολή των "γαλαζοκιτρίνων" θα καταλύσει σε ξενοδοχείο άλλης πόλης και όχι στο ξενοδοχείο που συνήθιζε να καταλύει πριν από κάποιο παιχνίδι.


ΑΡΗΣ


Το νερό στο αυλάκι

Κατατέθηκαν το πρωί της Παρασκευής στην Πολεοδομία τα σχέδια του αθλητικού κέντρου που θα κατασκευάσει η διοίκηση του ΑΡΗ.

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη ο Πρόεδρος της εταιρείας Χριστάκη Αθανασίου, ο Πρόεδρος του σωματείου Κυριάκος Χ’’Κυριάκος και ο αρχιτέκτονας Πέτρος Κονταρίδης, παρουσίασαν ολοκληρωμένα σχέδια του αθλητικού κέντρου το οποίο θα περιλαμβάνει γήπεδο ποδοσφαίρου προδιαγραφών της Ουέφα χωρητικότητας 11.000 θεατών, 6 βοηθητικά γήπεδα, θέσεις πάρκινγκ για 700 αυτοκίνητα, πισίνες, γήπεδα τένις και καλαθόσφαιρας και πολλές άλλες αθλητικές και όχι μόνο, υποδομές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Counters